Wie ben ik

Ik ben Serafina Borger, een geboren en getogen Rotterdamse. En als je mij in mijn werk meemaakt, zie je dat ook terug in mijn werkwijze: logisch, duidelijk, recht door zee en een simpele aanpak.

Inmiddels heb ik duizenden mensen mogen begeleiden naar de beste versie van zichzelf. Dit is het mooiste wat er bestaat!

In mijn jonge jaren was ik thuis de enige flinke van de 5 kinderen. Dit duurde tot aan mijn puberteit, toen ging ik zelfstandig afvallen. Dat ging goed, maar later uitte zich dit in eetproblemen (anorexia). In die tijd telde ik alle calorieën, at ik zo min mogelijk en slikte ik laxeerproducten. Gelukkig kon ik daaruit komen door op een gegeven moment te bedenken: ‘Nu gaan we normaal doen!’

Ik hou van lekker eten en toen heb ik met mezelf afgesproken dat ik nooit meer dik (of te dun) wil worden. En afspraken zijn er om je eraan te houden, dus vanaf toen weeg ik altijd al hetzelfde, zonder moeite.

Die pittige periodes uit mijn jeugd zie ik nu als zeer waardevol in mijn werk omdat ik daardoor niet alleen vanuit mijn opleiding en cursussen veel kennis heb, maar vooral ook vanuit mijn eigen levenservaring.

Sinds 1996 geef ik met veel passie en plezier verschillende groepssportlessen. In 2010 heb ik de opleiding Gewichtsconsulent afgerond om zo het plaatje compleet te maken.

Na 8 jaar groepscursussen te hebben gegeven vanuit Fit & Slank was het tijd om deze ervaring om te zetten in mijn eigen eetplan en cursus. Mijn werkwijze is gericht op normaal eten, meer sporten/bewegen (naar eigen kunnen) en op positieve mindset. Sporten/bewegen hoeft niet, maar ik ga je wel uitleggen wat het met je doet en waarom het je gaat helpen tijdens je reis.

Serafina Borger | Gezond Lekker Slank | Rotterdam

Serafina Borger

Jou begeleiden naar de beste versie van jezelf… daar word ik blij van!
Bel, app of mail me gerust als je twijfelt of vragen hebt.

Ik in de cursus

Ik geef je alle tools om je leefstijl blijvend te veranderen zonder honger. Een betere relatie krijgen mét voeding voor rust in jezelf, slimmere keuzes maken en daardoor minder eten en meer genieten én leren vooruitdenken om oud gedrag voor te zijn. Trots op jezelf worden en met elkaar de motivatie hooghouden voor het beste resultaat.

We gaan weer normaal doen! Nooit meer jojoën!

Mocht jij meer aandacht nodig hebben of liever individuele hulp willen, dan kun je bij mij terecht voor personal coaching. In Rotterdam, en online!

De cursussen zijn op locatie en online exact hetzelfde. Jij kiest gewoon wat bij jou past. Zo kan iedereen meedoen!

Jou begeleiden naar de beste versie van jezelf… daar word ik blij van!

Ik ben aangesloten bij:

Beroeps Gewichtsconsulenten Nederland | Gezond Lekker Slank | Rotterdam
GLS methode
Bekijk het rooster
Succesverhalen
Check alle bonussen

Vragen of inschrijven? Bel: 06 - 283 63 123