Reviews

Ik kan zoveel goeds over mijn cursussen en werkwijze vertellen, het is beter om dit van de cursisten zélf te horen.

Wil jij ook een ervaring delen? Klik op de button.

Review Schrijven

Mijn cursisten aan het woord

Gemiddelde score: 4.9 sterren (gebaseerd op 107 reviews)

gls doen !

Ik heb de cursus GLS bij Serafina
Gevolgd en erg blij mee, veel geleerd en inzichten gekregen.
Je mag heel veel eten en toch afvallen
Ik heb nu eetrust. In 7 weken 3,8 kilo kwijt en ga lekker zo door

Jolanda L.

Trots en dankbaar

Mijn favoriete nummer 1 van mijn To Do list was en is afvallen.
Mijn streefgewicht is bijna bereikt.
Dankzij Serafina 9 kilo lichter en 44 cm armer 🥳
Fantastisch

Gewoon doen !!!! Is goud waard !!!!

Eric

Geweldig

Geweldige cursussen en begeleiding door Serafina. Ik ben meerder kilo’s afgevallen en ga nog even door. Het is gewoon eten en eigenlijk is het geen dieet. Veel nuttige informatie. De GLS methode vergeet ik nooit meer.

Nathalie van t Hof

Top!

Zojuist de GLS cursus afgerond. Een leerzame cursus, met gezond en normaal (lees: VEEL) eten. Ruim 6 kg afgevallen en 23 cm kwijt. Dit alles zonder honger. Veel bewustwording en fijne uitleg door Serafina.

Michelle A

Christine van Wijngaarden

Twee weken geleden de cursus GLS afgerond; resultaat: ruim 5,5 kg afgevallen en 27 centimeter! De cursus geeft je heel veel nieuwe inzichten in je voedingspatroon en je leert weer “normaal” gezond te eten en drinken; zonder honger tussendoor! De bijeenkomsten waren altijd heel gezellig en heb ontzettend veel geleerd met name over etiketten lezen. Serafina weet waar ze over praat en brengt dit op een leuke ontspannen manier over. Dit is geen “dieet” maar een cursus waarbij je veel leert en vooral je mindset verandert!

Christine van Wijngaarden

Amanda van der Ham

Eindelijk is het met gelukt om af tevallen. Dankzij Serafina gezond lekker slank,en blijvend met de vervolg cursus erna. Superblij ben ik!!!

Amanda van der Ham

Linda De Valk

Leuke en vooral leerzame online cursus.
Met vele tips, om toe te passen in je dagelijkse leven.
Bedankt serafina….

Linda De Valk

Marjolein Minnaar

Voor ik begon met deze cursus was ik nogal sceptisch over een dieet. Na meerdere diëten gevolgd te hebben die niet goed vol te houden waren gaf ik de moed bijna op. Nu ben ik heel erg blij dat ik aan deze GLS cursus meegedaan heb want het is nog nooit zo makkelijk geweest om een dieet te volgen en vol te houden. Binnen 8 weken bijna 9 kilo kwijt!

Zeer positief dus.

Marjolein Minnaar

Daniëlle Bek

Altijd had ik na een dieet de struggle met hoe nu verder. Bij Serafina absoluut niet. Het GLS-eetplan is een ware uitkomst, alles is nog steeds mogelijk, maar je gaat er met andere ogen naar kijken. De informatie die je krijgt en de interactie met de anderen die in “hetzelfde schuitje” zitten, maakt het zelfs leuk en interessant. 7 Kilo in 7 weken, het is echt mogelijk en het is mij op die ene ons na ook gelukt. En dan ook nog eens de handvatten om door te gaan en op gewicht te blijven. Een geweldige ervaring en absoluut een aanrader.

Daniëlle Bek

Tamara Blom

Ik ben echt fan van Serafina en van haar cursussen!! En ik kan deze methode aan iedereen aanraden. We zouden allemaal de kans moeten krijgen om te leren wat gezonde keuzes zijn rondom eten, waarbij je nog steeds genoeg en lekker kan eten! Ik geniet weer van eten, ben na ruim 30 jaar vechten met mezelf mijn emotie-eten de baas, ben inmiddels 17,5 kilo lichter en kan mijn kinderen nu ook de juiste adviezen geven voor gezonde voeding. Ik gun iedereen de GLS-methode!

Tamara Blom

Jannet Klompie

Ik heb de cursus:
” Gezond Lekker Slank ”
gedaan bij Serafina.
En kan niet anders zeggen dan Top.
Heb geleerd bewust te worden van gezond eten. Wat goed te doen is, zonder moeilijke recepten, en toestandjes. Dit kun je volhouden 👍💪
Ben bijna kilo zes lichter in 7 wkn.
En wat voor mij ook zeer belangrijk is,( heb diabetes type 1) de insuline hoeveelheid moeten aanpassen vanwege de goede bloedsuikers!! Voel me lekker, en heb ook zoveel meer energie.
Nou daar word ik toch helemaal blij van!!!!🥰
Met plezier nu naar de vervolgcursus 👍
De lessen zijn leerzaam, maar ook niet onbelangrijk: heel leuk en gezellig 😉
Groetjes Jannette

Jannet Klompie

chantal van lopik

Ik ben zeer tevreden over de lessen van “Gezond Lekker Slank”, Serafina zorgt elke keer weer voor een les vol met goede informatie. Een heldere uitleg en andere kijk op voeding.
Je leert gezonde keuzes maken en voldoende te eten. Gewoon die boterhammen en aardappelen, je leert ze weer waarderen.
Ik ben 9,5 kilo kwijt, de eerste stap is voor mij gezet en hoop in de vervolg nog zo’n mooi resultaat te boeken.

Dankjewel Serafina, ik zou wensen dat iedereen kennis met jouw methode mag maken.

chantal van lopik

Rob Van Lopik

Geweldige begeleiding en inzicht over het verantwoord eten, geen honger, en toch veel mogen eten.
Mij heeft het weer een ander gezicht en leven gegeven.

Rob Van Lopik

Tessa kroon

Zo blij dat ik 10 weken geleden mij inschreef voor de cursus bij serafina.
Ik ben al jaren terug een keer heel veel afgevallen met een dieet dat ging toen heel snel dat was natuurlijk fijn alleen merkte ik dat mijn gedachten nog helemaal niet daarbij paste voelde mij eigenlijk heel onzeker ook was ik bang om weer te gaan eten miste echt begeleiding…
Nu ben ik inmiddels ook ruim 10 kilo afgevallen weet wat ik wel en niet kan eten en weet wat mijn valkuilen zijn .
Dankzij serafina wordt mijn lichaam kleiner maar mijn eigenwaarde groter !!!

Tessa kroon

Carola Poel

Op advies van een vriendin begonnen bij Serafina en wat ben ik daar blij mee! Bijna 6 kilo in 7 weken kwijt. Daar ben ik heel blij mee. Maar waar ik vooral heel blij mee ben is dat ik weer normaal met voeding kan omgaan. Ik was de gezonde relatie met voeding helemaal kwijt na de afgelopen jaren van alles te hebben geprobeerd om af te vallen. Serafina gebruikt haar gezond verstand, want verstand van voeding heeft ze zeker! 🙂 Ik ben door haar weer normaal, simpel en genoeg gaan eten én ik val nog af ook! Geen honger, geen snaaimomenten meer, een bak aan kennis mee naar huis en met het grote enthousiasme wat ze heeft… heb ik zin om verder te gaan met de vervolg cursus! Op naar mijn streefgewicht!
Bedankt!

Carola Poel

Miranda de jong

Wik je echt voor altijd van je kilo’s af? Serafina begeleid je in dit proces op een hele energieke opbouwende manier.

Miranda de jong

Sandra Oordt

Serafina bedankt!
1 september begonnen bij Serafina. Nu, 16 weken later, ruim 14 kilo kwijt en heel veel kennis met betrekking tot voedsel en mijn lichaam rijker. Ik heb genoten van de 2 cursussen en ga zeker verder met het eetplan en met sporten (tegen mijn eigen verwachting in 🤭). Het heeft me zoveel opgeleverd!
Sandra Teeuw-Oordt.

Sandra Oordt

Karin Niemantsverdriet

Door gewoon te eten toch afvallen…het is waar 13 kilo in 14 weken en ik mis niets in mijn voedingspatroon. Geweldige coach inspirerend en down to earth 👍🏼👍🏼

Karin Niemantsverdriet

Simone Leentvaar

Al jaren zich bewezen door professionele begeleiding in (blijvend) gewichtsverlies door helpen met eetpatroon te doorbreken en te veranderen. Bewustwording gezond eten en eetgedrag.

Simone Leentvaar

Rob van Doorne

Rob van Doorne

Antonio Anselmo

Antonio Anselmo

Marieke van Bergen van der Grijp

Marieke van Bergen van der Grijp

Bep Kleingeld

Bep Kleingeld

Yalciner Beyhan

Ik heb tussen november en nu een cursus gevolgd bij Serafina! Ze heeft mij zo goed geholpen en ben haar daar ook dankbaar voor. Toen ik dacht dat er geen weg terug meer was vwb kilo’s heeft Serafina met haar tips mijn onderbewuste weten te raken. Ik ga nog even door om mijn gedrag te veranderen en deze levensstijl volledig eigen te maken. Bedankt Serafina!

Yalciner Beyhan

Miranda van der Graaf

Hele fijne cursus! Serafina is super enthausiast! Super goede adviezen en handvatten gekregen om zelf verder te kunnen. 7,3 kg kwijt En flink wat centimeters in 7 weken. Geen honger! ik was sceptisch over de hoeveelheid eten en dacht…..wat veel! dat gaat nooit goed komen. Ik moest koolhydraten eten 😳😳
Maar niks is minder waar! En een energie dat ik ervoor terug kreeg. Ik voel mezelf echt zoveel fitter en vrolijker, en daar profiteert uiteindelijk het hele gezin van mee! Serafina….Bedankt 💐

Miranda van der Graaf

Christa Jansen-ju

Het geeft echt een stimulans om je echt aan je gezonde voeding te houden.
Serafina coach je echt 8 weken lang en vooral de goede tips van gezonde voeding.
Etiketten lezen is vooral heel belangrijk die op de producten staan.
en de regel van 3 is zeer belangrijk.
Ben in 8 weken 5.5 kilo afgevallen.
Nu met de motivatie van Serafina gaan we verder voor de laatste 4.5 kilo.
Serafina bedankt voor je inzet en enthousiaste om ons op het goede pad te krijgen met gezonde voeding. Meten is weten de 1ste les alles opgemeten. Taille bovenbenen heupwijdte borstwijdte boezemwijdte.
Was 26-10-2021 495
14-12-2021 448

SUPER BEDANKT.
DAMES EN HEREN DEZE CURSUS IS EEN AANRADER.
IK ZEG GEWOON DOEN👍👍👍🙂🙂

Christa Jansen-ju

Liesje Logo

Serafina heeft een hele prettige manier van coachen. Ze stimuleert en gelooft in de cursist en ondertussen leert ze me heel wat bij over vitale en fatale voeding.
Serafina is een Topper, heel hartelijk aanbevolen!

Liesje Logo

Maria Gimeno-font

Wat heb ik een hoop geleerd over voeding dank zijn Serafina ik ben in 7 weken 6,6 kilo afgevallen ik ben zo blij mee ik gaat de vervolg cursus doen want wil nog veder afvallen maar ik vond een hele goede en fijne cursus dank zijn jou Serafina
Ik vind jou hele goede en fijne coach ik raad iedereen aan is goed te doen en je heb geen honger je mag veel eten wat willen we nog meer veel eten en toch afvallen dat wil toch iedereen

Bedankt Serafina voor deze ervaring

Maria Gimeno-font

Lisaa Summer

Zorgen dat je geen snaai momenten heb, dat doe je met je eetplan. Doorgaan en gemotiveerd zijn, daarmee zet je je mind zodat je levenswijze, cq eet manier totaal verander. Gezond en 6 eetmomenten is goed voor je geest en lijf. Daar word je blij van!

Lisaa Summer

Nessa VJ

beste keus ever! zoveel geleerd over voeding, manier van leven omtrent eten etc etc.
langzaamaan afgevallen, want dat was ook m’n doel. De tips en tricks 😀 Bedankt serafina!
Ik raad dit iedereen aan die af wilt vallen en op lange termijn wilt volhouden.
Hier kan geen dieet tegen op. Ik heb ook nooit geweten dat je zoveel kon/moest eten om af te vallen!

Nog twee kilo te gaan 🤏💪

Nessa VJ

Melissa Van Der Horst Theisens

Wat heb ik een hoop geleerd ! En wauw wat moet je veel eten om af te vallen
Je bent een topper bedankt voor deze super cursus
4,5 kg kwijt in 6 weken
Januari verder met cursus 2
Bedankt ❤️

Melissa Van Der Horst Theisens

Anneke Lans

in een woord GEWELDIG. gewoon eten en geen honger. goed voor je gezondheid mijn bloeddruk is van 155 naar 125 gegaan, GEWELDIG toch.
bedankt Serafina .

Anneke Lans

Leslie van Oosten

Na een aantal weken goed sporten (3-4x per week) en goed op mij voeding letten (6 eetmomenten en weinig snoepen) viel ik geen gram af, iets ging er niet goed. De sportinstructeur attendeerde mij op de Fit en Slank cursussen van Serafina, en in september ben ik daar aan begonnen. Ik hoopte vooral veel informatie over voeding te krijgen en dat lukte. Het bleek dat ik te weinig!! at en regelmatig de verkeerde keus maakte in tussendoortjes (ontbijtkoek, granenrepen etc.) Met dit eetplan zit je de hele dag vol, je hebt geen honger tot je volgende eetmoment en hierdoor amper trek in iets ‘ongezonds’. Daarom is dit geen dieet maar een lifestyle die je, je hele leven goed kan volhouden. In 7 weken 5,3 kilo kwijt inclusief een groei van 0,5kg in mijn spiermassa. Volgens Serafina ben je dan ‘een gekkie’ omdat dat voor vrouwen erg lastig is op peil te houden. Ik ben enorm blij met het resultaat en ga door tot mijn doel is behaald. Iedereen die wilt afvallen of een gezonde leefstijl wilt, raadt ik aan deel te nemen aan deze cursus. Het levert je altijd wel íéts op. Bedankt Serafina voor deze levensles. 👏🏻

Leslie van Oosten

José van Bochove-Kleiborn

Na veel twijfelen begonnen met de cursus bij Serafina. Een collega met een geweldig resultaat gaf mij de motivatie om dit te gaan doen.
Ik had dacht ik een onhaalbaar streefgewicht voor mijzelf gezet, maar wat bleek….binnen 7 weken heb ik dit streefgewicht behaald. In 7 weken 9 kilo afgevallen!
Dit gewoon door te luisteren naar alle wijze woorden van Serafina en haar advies te volgen.
Nooit gedacht dat ik de aangekomen kilo’s door onder andere een te langzaam werkende schildklier zo makkelijk af zou vallen!
Nu is mijn schildklier weer in balans en ga ik er voor zorgen dat ik mijn gewicht ook in balans houd. Ik heb daar door Serafina alle vertrouwen in.

Dank je wel Serafina voor al je wijze woorden, tips, humor en motiverende woorden.

José van Bochove-Kleiborn

Ilonka van der Kraats

Door de cursus meer inzicht gekregen in wat je eet en daarbij nogeens afgevallen ook. Super blij.

Ilonka van der Kraats

Stephanie Steenbergen

Super veel geleerd van Serafina. Het js makkelijk vol te houden en lekker ook!

Stephanie Steenbergen

Margriet Muhren

na 12 mnd blessure hielspoor gezond verstand gewicht fit en slank. Nu sinds juli er 12 kg lichter en ga nog voor de 5 kg eraf! en vandaag weer een mijlpaal 7 km hardgelopen in 53 minuten..trots dat ik door jullie coaching zo ver nen gekomen!!
Echt een aanrader! 6x perdag eten en geen honger gevoel, genoeg drinken en gezond eten ! ouderwets vernieuwend door te weten hoe je je kacheltje in je lijf laat branden op de slimme manier!

Margriet Muhren

Sonja Ijspeerd

Net de cursus afgesloten en het is een absolute aanrader! Naast 5,2 kilo lichter en 19 cm kwijt heb ik veel geleerd over voeding, valkuilen en is dit een les voor het leven! Serafina is een topper, mocht je twijfelen, gewoon gaan, die 8 x een uur brengen je zoveel👍

Sonja Ijspeerd

Mirelle Hillebrand-Worst

Serafina is een hele fijne, leuke, spontane vrouw die mij motiveert om fit en slanker te worden en na 8 weken al een heel mooi resultaat mogen behalen maar we gaan doorrrr.

Mirelle Hillebrand-Worst

Liselotte Visser

Gewoon goed eten en meer bewegen. Zo simpel is het maar ook zo moeilijk. Serafina heeft me weer op de juiste manier er naar laten kijken. -6 ondertussen en nog steeds lekker bezig!!

Liselotte Visser

Martine Stam

Serafina, bedankt voor je goede begeleiding.
Inmiddels 6 kilo kwijt en ik ga zeker nog door tot de 63 kilo!

Je begeleiding is duidelijk, interessant, no nonsense & heerlijk Rotterdams!

Woorden EN daden!

Martine Stam

Brenda Kuijpers

Super fijn! Heel simpel basis regels van eten leren en geen dieet, maar afvallen ging nooit zo makkelijk! Eerste weken is even afkicken van gewoontes maar daar motiveert serafina je voor. Vooral de les etiketten lezen was erg waardevol. Mager gezond én lekker(e alternatieven). Nu inmiddels na 15 weken 12 kilo kwijt en ik blijf doorgaan! Bedankt serafina!

Brenda Kuijpers

Chantal van Lopik

9,5 kilo in 7 weken. Dat zal in 8 weken ongetwijfeld 10 zijn, ik ben heel tevreden. Ik omschrijf de cursus als no-nonsense, wegen, zitten en luisteren. Geen tijd voor levensverhalen van andere en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Het vraagt een uurtje tijd in de week en verder kun je zelf aan de slag met de dagelijkse boodschappen, tuurlijk ga je anders inkopen (gezonder) maar je hoeft niet ver op zoek naar de meest gekke dingen. Gewoon je boterhammen, zuivel, fruit en groenten. Ik heb zelf een eetstoornis (hardnekkig) en met een flinke dosis doorzettingsvermogen, bewustzijn en Serafina ben ik geslaagd voor die eerste kilo’s, op naar de volgende 10!

Chantal van Lopik

Yvonne Castelein

Zeer inspirerende sessies. Je wordt erg bewust gemaakt over de keuzes die je kunt/moet maken. Ik heb het als zeer leerzaam ervaren

Yvonne Castelein

Martha de Jager

Heel leerzaam.

Martha de Jager

Danielle Hirschfeld-van Leijden

We gaan gewoon door, maar wat is het me meegevallen die eerste 7 weken!!!! Superblij met het resultaat halverwege! Hele leuke en leerzame bijeenkomsten, Serafina, alvast bedankt en tot na de vakantie!

Danielle Hirschfeld-van Leijden

Stephanie Clasquin

wanneer je er over denkt om deze keer af te vallen op een andere manier dan zeg ik: DOEN!
serafina werkt vol passie en die is aanstekelijk!
ik ben iemand die alles lekker vind en dus ook alles eet….
afijn in 7 weken 6,5 kg afgevallen en eerlijk is eerlijk…ik had nooit gedacht dat het me zonder honger zou lukken.
De enorme zoette trek is vele malen minder en de kennis over voeding maakt je bewust. nu 4 weken later ben ik nog niets aangekomen…en eet inmiddels al weer veel meer! Doe je zelf een plezier en schrijf je in!

Stephanie Clasquin

Esther Verboon

Vanavond mijn 8 weken afgerond en (bijna) 8 kilo eraf. Mijn doel was om me fitter te voelen. En ja…wat kilo’s eraf, natuurlijk. Ik heb beide weten te realiseren onder geweldige begeleiding van Serafina. �

Esther Verboon

Michiel van Bergen van der Grijp

Top cursus 10.3 KG eraf in 7 weken eraf

Michiel van Bergen van der Grijp

Hanneke Van Bergen van der Grijp

Super cursus gehad! Serafina is een zeer kundige en enthousiaste coach met aandacht voor haar cursisten. Gezond en fit voel ik me zeer zeker na deze 8 weken. Dank je wel Serafina!

Hanneke Van Bergen van der Grijp

Wendy Bijman-Lagcher

Superblij met de cursus. In 7 weken tijd 8,1 kilo eraf en 27!! cm van mijn taille door gewoon gezond te eten. Het was fijn om overal weer even bewust van te worden gemaakt. Iedereen weet best waarom hij/zij te zwaar is, maar door alles goed te visualiseren word je je er ook echt bewust van. Ik kan het echt iedereen aanraden! Voor mij was dit slechts het begin. Nu even op eigen kracht verder en in september ga ik verder met de vervolgcursus.

Wendy Bijman-Lagcher

Eline Kosters

Serafina heeft me super goed begeleid! Ik ben 9kg afgevallen tijdens de cursus. Omdat mijn doel van -15kg nog niet bereikt is ga ik door met de vervolg cursus. En dat gaat zeker lukken met haar begeleiding! Ik voel me beter dan ooit!

Eline Kosters

Wendy Van de Groenendaal van der Graaf

Afgelopen acht weken de cursus gevolgd. Met enorm succes. Na vier dagen voelde ik me al fitter en gezonder. En aan het einde van de rit negen kilo afgevallen. Echt geweldig. Bedankt Serafina voor de fijne en goede begeleiding / tips. Ik kan het iedereen aanraden.

Wendy Van de Groenendaal van der Graaf

Nathalie Vh H

Super leuke cursus. Heel makkelijk vol te houden!

Nathalie Vh H

Jaleesa Rodrigues

Super leuk om op deze manier af te vallen ik ben 5 kilo in 8 weken verloren en zelfs nu na de feestdagen zijn ze er nog steeds vanaf nu na de feestdagen gaan we er weer voor. Nieuw jaar nieuwe kansen !!!

Jaleesa Rodrigues

Eelco Hoekstra

Ik heb enorm veel profijt gehad van deze leuke cursus. Na 6 weken al meer dan 9 Kg. afgevallen. Niet alleen zijn de sessies informatief, het was ook gewoon gezellig!
Ik heb vooral veel geleerd over bepaalde voedingsstoffen en hoe ik dat het best kon aanpassen i.c.m. werk en mijn fitness doelen.
Daarnaast is Serafina onwijs aardig en altijd bereikbaar voor vragen, voor als je het even niet meer weet!
Nog 1 week te gaan, heel benieuwd naar mijn progressie en nieuwe waardes (Omtrek, vet %, rust metabolisme etc)!
Super bedankt Serafina!

Eelco Hoekstra

Michelle Muller

Hoi Serafina,

Ik wil graag met anderen mijn ervaring met jouw cursus Fit & Slank delen. Dit was echt enorm goed voor mij. Ik heb heel veel goede inzichten van je geleerd en deze ook in mijn dagelijks eetpatroon doorgevoerd. Ik ben inmiddels bijna 8 kilo kwijt en (nog belangrijker) voel me super fit. Bedankt hiervoor!

Groet,

Michelle

Michelle Muller

Fanny Meijers

Super! In no time een paar kilo eraf op een gezonde manier die je ook vol kunt blijven houden!

Fanny Meijers

Dominique Fleur Naomi Post

is een goede instructrice , heb je wel een goeie aan …

Dominique Fleur Naomi Post

Linsey Peterse

Linsey Peterse

Dorien Saperas

Dorien Saperas

Geen tijd, te moe, te druk… tóch gedaan!

Ik liep al maanden te bedenken dat ik echt 6 kilo moest afvallen. Steeds half half begonnen maar het leidde niet tot resultaat. Toch maar naar Serafina…? Ik was eigenlijk druk… geen tijd… te moe… het kwam echt nietttt uit… maar tóch gedaan. Resultaat: 5,5 kilo eraf! Alles past weer en zit weer lekker in mij vel! Lekker duidelijk, goede uitleg en altijd gezellig! Serafine, je bent en blijft een topper!

Fanny Meijers

Gezondheid

Natuurlijk wil ik afvallen. Maar dat was niet mijn motivatie om bij Serafina te starten. Nee het ging mij om een goede gezondheid. Hoe goed zorgen we nou eigenlijk voor ons lichaam? Dat is een keuze die je hebt. Ik ben gaan sporten en door Gezond Lekker Slank gezonder gaan leven. Resultaat: 5 kilo’s eraf, aantal centimeters minder. Maar het belangrijkste: mijn medicijnen tegen hoge bloeddruk kunnen halveren. Ik heb meer energie dan ooit. Bedankt Serafina.

Sandra van Dongen

Meer als 8 kilo afgevallen

Ik had deze cursus van mijn schoonzus die een fantastisch resultaat heeft geboekt.
Ik moest 15 dus dacht als dat op deze manier kan met 6 maaktijden per dag ipv sla blaadjes moet het lukken!!
De eerste cursus zit er maandag op! Spannend even 4 weken geen stok achter de deur maar ben zo blij met mijn behaalde -9,8 kilo dat ik niet kan wachten tot 13 jan de volgende cursus begint!!!! In Evenwicht here we come!!

LaToya van La Parra

Online begeleiding van afvallen

Aan het begin van de eerste Corona periode was ik het spuugzat. Ik wilde afvallen ipv aankomen. Serafina was mij door mijn Personal Trainer al eens aanbevolen, en nadat ik haar had geliked op social media kreeg ik steeds berichten van haar en de methode. Toen bleek dat ze zou gaan starten met het online aanbieden van de cursussen ben ik ingestapt, want eerlijk gezegd vond ik het geen prettig idee om elke week naar een groepje te gaan en zo de cursus te volgen. Voor mij is het een uitkomst gebleken. Serafina begeleidt de cursus online heel goed , samen met de boekjes en je weegt je op je eigen tijd op je eigen weegschaal. Door deze methode zat ik na de tweede cursus op 6,2 kilo.

Joan Verweij

Poging nr 1000

Na, denk ik, wel 999 pogingen om af te vallen, heb ik mezelf er uiteindelijk van weten te overtuigen dat dit wellicht iets zou kunnen zijn voor mij.
Een online (wegens Corona) cursus, waarbij je uitleg krijgt over de do’s en dont’s en een stok achter de deur met een eetplan.
In eerste instantie wat afwachtend en niet vol verwachtingen, maar nu na 7 weken toch een mooi resultaat behaald. Maar we zijn er nog niet, dus gaan nog mooi door met de vervolgcursus 🙂
Een fijne uitleg van Serafina, grapjes tussendoor en positieve bekrachtiging.
Zeker een cursus om aan te raden! Want er komt geen nieuwe poging meer bij, het blijft voor mij bij poging 1000, want hiermee ga ik mijn streefgewicht behalen en vooral ook vasthouden!

Kimberly de Kok

afvallen zonder honger!

Nooit geweten dat je met zoveel eten, zoveel af kunt vallen.

Vooral de 1e week dacht ik, dit kan toch niet? De hele dag door eten, boterhammen (die at ik eigenlijk standaard niet omdat ik dacht dat je daar dik van werd), zuivel, aardappels, terug naar de basis!

En met resultaat! Ben nu acht weken bezig en 8 kilo kwijt!!
Trots op mezelf en dankbaar voor alle uitleg en het eetplan van Serafina.

En ik ga door, want ik ben er nog niet, maar alle vertrouwen dat me dit gaan lukken.

Nancy

Matig

Redelijk standaard setup met standaard mails en weinig tot geen persoonlijke begeleiding. Natuurlijk steek je er wat van op, maar ik mis de persoonlijke touch en motivering vooral als het wat minder gaat. Had er andere verwachtingen van.

Linda

Nooit te oud om te leren

Deze cursus heeft me de ogen geopend. Ik was gewoon verkeerd bezig. Nu heb ik een steuntje om verder te gaan en ben zeker van plan om dit eetplan aan te houden.
Serafina, bedankt.

Corry van Huuksloot

Buikje

Als je boven de 50 ben is een buikje toch heel normaal ‍ .
Kijk dat je niet zo strak bent als op je 25e dat is duidelijk. Maar elk jaar 1-2 Kilo erbij, is na een 7 jaar toch bijna 15 kilo. Dat is niet een (klein) buikje maar, een behoorlijke pens.
Natuurlijk wil je dit niet weten, maar als je steeds grotere shirts moet kopen, en puffend boven aan de trap staat, is het wel tijd om er wat aan te doen!
Na wat zoekwerk kwam ik bij Serafina terecht. Met een strak eetplan en bewustwording van je eetgewoontes (soms zeer herkenbaar en confronterend) maar positief motiverend prachtig mooi resultaat bereikt.

Na de vakantie de vervolgcursus om het echt door te kunnen zetten.

Hartelijk dank Serafina!

Lex

Dit is geen dieet dit is gewoon ouderwets eten

Wil je afvallen volg dan deze
Cursus. Je hebt er de rest van je leven profijt van.
Geen producten waar van je denkt wat is dat waar haal ik dit en waar ligt het in de supermarkt.
Serafina leert je bewust om te gaan van wat je mag eten en waarom.
Je valt echt iedere week af zonder honger of trek te hebben.
Bedankt Serafina voor je leuke lessen en goede adviezen.

Monique Post

Een wijze les

Heb pasgeleden de 8 weekse cursus Gezond & Fit gevolgd bij Serafina en dat is me bijzonder goed bevallen. Simpel om te volgen, geen hongergevoel en een prima resultaat. Nu zelf aan de slag, maar dat moet met alle hulpmiddelen die we hebben meegekregen om dit vol te houden zeker lukken.

Irma

Gewoon weer lekker normaal doen!

Op advies van een vriendin begonnen bij Serafina en wat ben ik daar blij mee! Bijna 6 kilo in 7 weken kwijt. Daar ben ik heel blij mee. Maar waar ik vooral heel blij mee ben is dat ik weer normaal met voeding kan omgaan. Ik was de gezonde relatie met voeding helemaal kwijt na de afgelopen jaren van alles te hebben geprobeerd om af te vallen. Serafina gebruikt haar gezond verstand, want verstand van voeding heeft ze zeker! 🙂 Ik ben door haar weer normaal, simpel en genoeg gaan eten én ik val nog af ook! Geen honger, geen snaaimomenten meer, een bak aan kennis mee naar huis en met het grote enthousiasme wat ze heeft… heb ik zin om verder te gaan met de vervolg cursus! Op naar mijn streefgewicht!
Bedankt en tot snel!

Groetjes Carola

Carola Poel

Echt een aanrader!!

Eindelijk voel ik mezelf weer de oude ik worden. Na vele soorten diëten geprobeerd te hebben en geen resultaat te zien, werd het afvallen heel demotiverend. Zo ben ik bij Serafina terecht gekomen! Ik heb door de manier van haar cursus zoveel nieuwe dingen geleerd over voeding wat ik niet wist. Ik heb genoten van de weken en ben vooral blij met mijn nieuwe lifestyle die ik zeker zal blijven gebruiken.

Dank je wel Serafina!!

Tiara

Fit en Shape

Ik heb bij Serafina de cursus van 8 weken gevolgd. Ik heb veel geleerd over voedsel en wat goed voor je lichaam is. Ik had niet verwacht dat ik met goede keuzes zonder honger zoveel kon afvallen. Super ervaring aan overgehouden bedankt Serafina.

Leyla

Zo blij dat ik dit gedaan heb!

Ik had al veel positieve verhalen gehoord over Serafine en de Fit & Slank cursus, ik dacht dat ga ik ook proberen en ben blij dat ik het gedaan heb. Serafina legt alles heel duidelijk uit en de online cursus was super leuk om te volgen. Je wordt je heel bewust van wat je eet en kunt het eet plan goed volhouden, doordat je gewoon brood en aardappels kunt eten. Je ontwikkelt echt een gezond eetpatroon wat je vol kunt houden. Ik heb tijdens de cursus geleerd dat de kilo’s op de weegschaal maar een cijfer zijn en dat de centimeters die ik ben verloren veel groter is. Dit kun je goed zien, daar ben ik het meest trots op! Ik ben nog niet waar ik wil zijn en ga rustig door met mijn nieuwe eetpatroon en alle handvatten die Serafina heeft aangereikt. Dank je wel Serafina!

Mirjam Zegers

Dit helpt echt!!!

Okay ik speel open kaart. Ik ben al 2 maal eerder tussen de 20 en 30 kilo afgevallen via andere afvalmethoden. Nu voor het eerst bij Serafina aangesloten. Wat een verschil is dit met de eerdere methoden. Naast afvallen is deze methode echt gericht op het op gewicht blijven. Dat ik kon afvallen wist ik al en dat gebeurt hier ook. Wat het verschil maakt is dat je echt geen honger hebt maar vooral dat je echt bewust wordt gemaakt van jouw valkuilen en allerlei tips en handvaten krijgt om hier mee om te gaan en vanaf te komen. Ik ben er echt van overtuigd dat ik mijn levensstijl nu heb veranderd en niet weer zal terug vallen in mijn oude eet patroon. Dit is geen dieet maar een aanpassing van je leefstijl. Vitale voeding, bewuste keuzes en als je een keer de mist in gaat geniet er dan waanzinnig van en daarna weer door. Bedankt Serafina. Wil je je fitter voelen en beter in je vel zitten? Meld je aan voor de volgende training. Die 8 weken veranderen je leven

Miranda de Jong

erg tevreden

Ik heb de 8 weekse cursus gedaan bij Serafina en ben daar zeer tevreden over. Mijn doel was niet om 8kg af te vallen in 8 weken maar om meer te leren en te weten te komen over voeding en waarom sommige producten wel of niet goed voor je zijn. Nooit gedacht dat je met aardappels en vlees eten (en natuurlijk je groente) kon afvallen. Ik ben een moeilijke eter maar dit “dieet” kon ik makkelijk volhouden en nu nog steeds!

Bianca Dekker

Ik ben tevreden met het resultaat en veel geleerd

Ik ben erg blij dat ik de fit & slankcursus bij heb gevolgd bij Serafina. Ik zal nog vervolg cursus volgen.
Serafina is heel prettig persoon, zij is open van allerlei vragen te beantwoorden , zij is deskundig en geeft goede en bruikbare tips onze doelen te bereiken.
Ik ben tevreden met het resultaat, veel gelerd. Ik heb nu een nieuw eetpatroon dat me bevalt en mentaal ook goed zit. Ik zie de toekomst positief in door aan dit voedingspatroon vast te houden.

Nur

Super

Serafina vanaf de eerste bijeenkomst ben ik onwijs gestimuleerd door jou.
De wijze waarop jij ons begeleidde was gewoon fantastisch. Zoveel enthousiasme en nieuwe informatie gekregen. Ik heb er zowel fysiek als mentaal heel veel aan gehad!
Bedankt voor alles en tot ziens op de vervolgcursus.
Ingrid Rath

Ingrid Rath

Zo blij dat ik bij Serafina gestart ben

In zeven weken leren gezond te eten en 5,9 kg afvallen. Ben er nog niet maar dit plan blijf ik volgen. Geen honger, lekker en normaal eten. Serafina heel erg bedankt voor jouw begeleiding, duidelijke uitleg en tips. Ik kijk uit naar de vervolgcursus.

Ellen Westbroek

Heel blij met de cursus

Heel blij dat ik de cursus bij Serafina ben gaan volgen. Serafina stimuleert je en vertelt heel duidelijk hoe het werkt. Iedere week een nieuw thema wat je bewust maakt van de keuzes die je maakt. Heel blij met het resultaat! 9 kilo afgevallen in 8 weken. Ik ga zeker voor de vervolgcursus. Ik heb de smaak te pakken.

Esther van den Berg

Geen moment spijt gehad om aan deze cursus deel te nemen!!!

Mijn reis naar een gezonder lichaamsgewicht is begonnen aan het begin van dit jaar,
Iedereen kent het wel de goede voornemens.
Na de kerst en oud en nieuw zat ik op een gewicht van 118,5 kilo.

Ik was er klaar mee ik moest er wat mee gaan doen.
Buiten dat ik gewoon niet lekker in mijn vel zat begon ik er ook steeds meer van te balen dat ik geen leuke kleding meer kon vinden in mijn maat.

Dus januari was een mooi startpunt vond ik, ik was gestopt met het drinken van Cola en snoepen
deed ik dacht ik ook niet meer. Alleen mijn brood s’ochtends en s’middags en s’avonds
een prakkie. En meestal ging de pan dan wel leeg. Ook dronk ik veel koffie met wat suiker en veel melk.

Nu at ik wel veel minder maar qua gewicht gebeurde er niet veel, later bleek dus dat ik simpelweg de verkeerde dingen at en dronk.

Al enige tijd had ik de Cursus van Serafina Borger op facebook voorbij zien komen deze had ik geliked dus ze bleef in mijn tijdlijn naar voren komen. Ook zag ik daar steeds schitterende resultaten van dames die toch maar effe heel veel kilo’s wisten af te vallen.
Eind mei heb ik uiteindelijk contact met haar gezocht en 2 juni kon ik beginnen met de cursus Fit en Slank in 8 weken.

Hier krijg je een inzicht in wat je nu eigenlijk allemaal naar binnen propt.
Met een prima eet plan met 6 eetmomenten heb je geen honger,
je volgt dus geen dieet maar eet voldoende en met regelmaat.
Sterker nog ik eet nu meer dan voorheen, daardoor heb ik geen behoefte meer om te snoepen.

Serafina brengt de materie tijdens de cursus goed en duidelijk over en doet dit met een heerlijk gevoel voor humor. Ook heeft ze veel tips en tricks waar ze graag over verteld en veel heerlijke recepten en gerechten kun je terugvinden op haar website.
Al met al heb ik veel van haar geleerd en is het mij dubbel en dwars waard geweest.

Ik heb mij inmiddels ook ingeschreven voor de vervolg cursus want nu is het ook de kunst om straks mijn ideale gewicht te behouden.

Het resultaat is nu inmiddels ruim 25 kg gewichtsverlies broeken 2 maten kleiner shirts en truien nu maat XL i.p.v. 3XL

Ik voel me lichamelijk prima, en dat mensen het nu gaan zien doet me ook goed.
Met het eet plan gaat het ook nog steeds uitstekend, zo goed zelfs dat mijn vrouw er vorige maand ook mee is begonnen en inmiddels ook al ruim 5 kilo kwijt is.

En we gaan samen door tot we ons ideale gewicht hebben bereikt.

Groeten Dave Verhoef

Dave Verhoef

Afvallen

Hallo ik ben blij dat ik de cursus heb gevolgd na wat ups en downs ben is toch 5 kilo afgevallen ik wil serafina bedanken hier voor

Cor rijnders

Bedankt

Heel blij met de nieuwe inzichten van een gezonde levensstijl. Ik dacht dat ik al goed bezig was totdat je een duidelijke uitleg gaf van etiketten lezen. De kilo’s vlogen eraf met normaal en gezond eten en totaal geen honger. Bedankt voor de nieuwe inzichten, je duidelijke uitleg, enthiousiasme, humor en support. Mijn doel is al bereikt maar ik ga nog even door, ik kijk al uit naar de vervolgcurus.

Danielle van den Bosch

Slank en fit cursus

Toen ik het dieet zag dacht ik dit kan niet werken, zoveel eten dat lukt me niet. Als zeer ervaren jo-jo’er, was ik het zat met mijn voedingspatroon en wilde weer gewoon eten. Serafina, omdat ze zelf ook het eea heeft meegemaakt en dit deelt in de groep, werkt zo motiverend. Het onbespreekbare maakt ze bespreekbaar, van emo eten (toch een belangrijke voor vele die dit lezen) naar sporten. Ik heb niet veel afgevallen in kilo’s, en was erg teleurgesteld. Gelukkig heb ik nu mijn emo reactie onder controle en blijf ik focus houden op mijn doel. Serafina bleef hameren op het meten en dacht dat gaat toch niets uitwijzen, en wat blijkt… 22,5 cm eraf. Dus er gebeurd wel degelijk iets met mijn lichaam. Dit eetpatroon geeft rust en daar moet je lichaam aan wennen afhankelijk hoe veel je hebt gelijnd in het verleden. Die rust vertaalt zich nu in cm en beetje bij beetje zal die weegschaal ook meewerken. Echt een goede cursus als je echt verantwoord wil afvallen en toch nog af en toe lekker uit eten wil en genieten van gezellige momenten met vrienden. Serafina heeft overal advies en tips voor, ook als je uitgaat, dat kan een moeilijk moment zijn.

Madelon van breemen

Tevreden!

Ook ik ben blij met mijn behaalde resultaat en een plan dat ik aan kan passen aan mijn leven en niet andersom. Als je op zoek bent naar ondersteuning, motivatie en meer kennis dan kan ik Serafina van harte aanbevelen!

Anja

In een woord GEWELDIG

In een woord GEWELDIG. Gewoon eten en geen honger. Goed voor je gezondheid mijn bloeddruk is van 155 naar 125 gegaan, GEWELDIG toch.
bedankt Serafina .

Anneke Lans

Wat heb ik een hoop geleerd!

Wat heb ik een hoop geleerd ! En wauw wat moet je veel eten om af te vallen
Je bent een topper bedankt voor deze super cursus
4,5 kg kwijt in 6 weken
Januari verder met cursus 2
Bedankt ❤️

Melissa van der Horst Theisens

Eten en afvallen tegelijk

Ben jij al je crash en pillen diëten spuugzat, kan ik jou de cursus van Serafina van harte aanbevelen.

Eindelijk een manier van leven/eten gevonden die tot op heden goed vol te houden is.

Ondanks stiekem een lekker SAS momentje ben ik 10.2 kilo afgevallen in 7 weken, ben er nog niet helemaal dus ga lekker door met de vervolgcursus om mijn eind doel te halen en ook te behouden.
Bedankt

Henri

Eindelijk ben ik eens goed afgevallen

Cursus gevolgd bij Serafina.
Nu na een half jaar 9 kilo afgevallen en het voornaamste is dat ik zoveel aangereikt heb gekregen door Serafina en ook op de prettige manier waarop dat ik vertrouwen heb in de toekomst dat er nog wel een paar kilo,s vanaf gaan.
Bij het volgen van het dieet is het echt niet nodig honger te hebben.

BEDANKT Serafina.

Fred Rogaar

Fred Rogaar

Geweldig

Wat is het toch geweldig dat ik Serafina heb leren kennen.
Wat een passie heeft deze dame voor haar vak en wat zet zij zich voor iedereen in om een mooi resultaat te behalen.
Ook als je soms het gevoel hebt dat het je niet lukt is zij er om je een hart onder de riem te steken en te stimuleren toch gewoon door te gaan.
Vanaf volgende week ga ik aan de derde cursus beginnen en ik hoop dat ik aan het einde van die cursus mijn doel heb bereikt.
Alvast heel erg bedankt lieve Serafina.je bent een topper?

jolanda van galen

Blij met mijn resultaat

Begin September begonnen met de Fit & Slank methode en nu na 7 weken 6.7 kilo lichter en energieker.
Deze methode sprak mij aan omdat dit eetplan gebaseerd is op gewone voeding en ik heb geleerd bewustere keuzes te maken. De lessen zijn duidelijk, motiverend en dankzij alle tips van Serafina goed vol te houden.
Ik ben zeer tevreden met het behaalde resultaat tot nu toe en ga zeker door met de vervolg cursus.

Groetjes,

Brenda

Brenda

Absolute aanrader!

Hi Serafina, bedankt voor jouw goede begeleiding, de snelle reacties op vragen, aansprekende praktijkvoorbeelden en jouw enthousiasme. Je bent een super goede coach en de methode werkt ontzettend goed. Ik zou het iedereen aanraden: door voldoende en de juiste dingen te eten val je heel makkelijk af. Ik ben blij dat ik mijn voor-zwangerschaps-lijf weer terug heb :-)!

Lisette

Wat een geweldige coach ben jij Serafina!

Wij waren al wat jaartjes aan het vechten tegen al die kilo’s en tot nu toe hadden we nog niets gevonden wat echt hielp.

9 weken geleden ben ik samen met mijn man gestart, want er moest een knop om bij ons! Wij hebben in die 8 weken echt ontzettend veel geleerd over voeding en keuzes maken.

Door jouw hulp zijn we nu samen ruim 25kg kwijt in 10 weken tijd! We hadden dit voor de cursus niet durven dromen. Eindelijk hebben we nu DE manier om af te vallen. En dat allemaal door ‘normaal’ te eten en gezonde keuzes te maken. We zitten veel beter in ons vel en beiden bijna op ons streefgewicht! Binnenkort dus aan de slag met jouw tips en tricks om op gewicht te blijven!

Nogmaals bedankt!!

Dilliana Storm-Valentijn

Echt een aanrader!

na 12 mnd blessure hielspoor gezond verstand gewicht fit en slank. Nu sinds juli er 12 kg lichter en ga nog voor de 5 kg eraf! en vandaag weer een mijlpaal 7 km hardgelopen in 53 minuten..trots dat ik door jullie coaching zo ver ben gekomen!!
Echt een aanrader! 6x perdag eten en geen honger gevoel, genoeg drinken en gezond eten ! ouderwets vernieuwend door te weten hoe je je kacheltje in je lijf laat branden op de slimme manier!

Margriet Muhren

Super blij

Door de cursus meer inzicht gekregen in wat je eet en daarbij nog eens afgevallen ook. Super blij.

Ilonka van der Kraats

Dank je wel voor al je wijze woorden, tips, humor en motiverende woorden.

Na veel twijfelen begonnen met de cursus bij Serafina. Een collega met een geweldig resultaat gaf mij de motivatie om dit te gaan doen.
Ik had dacht ik een onhaalbaar streefgewicht voor mijzelf gezet, maar wat bleek….binnen 7 weken heb ik dit streefgewicht behaald. In 7 weken 9 kilo afgevallen!
Dit gewoon door te luisteren naar alle wijze woorden van Serafina en haar advies te volgen.
Nooit gedacht dat ik de aangekomen kilo’s door onder andere een te langzaam werkende schildklier zo makkelijk af zou vallen!
Nu is mijn schildklier weer in balans en ga ik er voor zorgen dat ik mijn gewicht ook in balans houd. Ik heb daar door Serafina alle vertrouwen in.

Dank je wel Serafina voor al je wijze woorden, tips, humor en motiverende woorden.

José van Bochove-Kleiborn

6,3 kilo eraf in 8 weken!

In Mei ben ik begonnen aan de fit en slank cursus. Ik ben begonnen op 81 kilo (weegschaal thuis) en vanmorgen woog ik 74,7 kilo (ook thuis) is dus 6,3 kilo eraf in 8 weken!
Ik wil er nog 5 kilo af, dus ga nog even door!
Bedankt Serafina!

Ageeth

Na 8 weken al een heel mooi resultaat

Serafina is een hele fijne, leuke, spontane vrouw die mij motiveert om fit en slanker te worden en na 8 weken al een heel mooi resultaat mogen behalen maar we gaan doorrrr.

Mirelle Hillebrand-Worst

Wat een ongelooflijk resultaat

in die 8 weken tijd!

Binnen gekomen met schaamte.
Een jonge gozert van 24 jaar, 1.94m lang en 119 kg..
Hoe kan ik het zo ver hebben laten komen? Daar waren natuurlijk wel zo zijn redenen voor, maar nu was het een keertje echt klaar.

Dan krijg ik een eenvoudig voedingsplan voor mijn neus, waarbij ik ook nog eens super veel mag eten. Meer dan wat ik normaal at als ik er wat kilo’s vanaf wilde hebben.
Het waren geen kleine sprongetjes, maar reuze sprongen. Veel mensen in mijn omgeving enthousiast gemaakt en laten zien dat dit hele concept écht werkt.

Het resultaat bij mij na 8 weken;
– 12,8 kg kwijt;
– 31 cm kwijt;
– 77,5 kg aan spiermassa;
– gezond vetpercentage van 23,6%;
and last but not least:
– na 3 jaar van mijn medicatie af voor mijn hoge bloeddruk!

Wat een resultaat! Zonder de coaching van Serafina, die ik als zeer fijn heb ervaren, had mij dit allemaal niet gelukt.

Serafina, bedankt. Jij hebt mij iets meegegeven voor het leven. Je bent een warme persoonlijkheid die weet hoe ze mensen moet enthousiasmeren en stimuleren.
Je hebt de knowledge en de ervaring om echt de juiste snaar bij mensen te raken. Je praktijkvoorbeelden daarbij zijn zo herkenbaar. Nogmaals, zonder jou was mij dit niet gelukt!

Kev Kevin

Net de cursus afgesloten en het is een absolute aanrader!

Net de cursus afgesloten en het is een absolute aanrader! Naast 5,2 kilo lichter en 19 cm kwijt heb ik veel geleerd over voeding, valkuilen en is dit een les voor het leven! Serafina is een topper, mocht je twijfelen, gewoon gaan, die 8 x een uur brengen je zoveel?

Sonja IJspeerd

Dankjewel Serafina Borger voor de vele tips.

ondanks de december feestmaand nog 3 kg afgevallen. Dankjewel Serafina Borger voor de vele tips. Ik dacht dat ik wel veel wist over gezond eten en calorieën maar jij hebt me zoveel bijgeleerd. Het afvallen gaat gestaag door en nog steeds zonder honger. Ook het afslaan van lekkers gaat steeds beter.
Ik ga voorlopig op naar de volgende 15 kg.

Janny Valentijn

Zeer goede begeleiding

Bewust worden van eten. Niet alleen hoeveelheden maar ook bewust welke keuzes je kan /mag maken. Hierdoor bewust bezig zijn wat je naar binnen werkt. Door bewustere keuzes meer energie en gewichtsverlies in één, ook erna duidelijk wat je allemaal kan doen dus een levenstijl ipv dieet. Serafina begeleid je hierbij en het is zeker niet alleen voor vrouwen.

Mattheo Korsten

Er is een grote wens uitgekomen

Gezond en normaal afvallen zonder poespas, speciaal dieet of pillen. Het lukt me nu eindelijk na jaren bij diëtisten lopen, koolhydraatarm eten en dat met pco syndroom!
Er is een grote wens uitgekomen,
Door medicatie & pcos kwam ik kilo’s aan.
Nu gaan ze er mooi weer af.
Nu rond de 13 kilo kwijt sinds 16 januari 2019.
We gaan mooi door ?
Dankjewel Serafina voor alles tot nu toe ❤️

Linda Heuvelman

Zeer inspirerende sessies

Zeer inspirerende sessies. Je wordt erg bewust gemaakt over de keuzes die je kunt/moet maken. Ik heb het als zeer leerzaam ervaren.

Yvonne Castelein

Makkelijk en lekker ook!

Super veel geleerd van Serafina. Het is makkelijk vol te houden en lekker ook!

Stephanie Steenbergen

Ben blij dat ik de cursus heb gevolgd

Zoveel meer inzicht gekregen door Serafina, dit is een aanrader voor zowel het afvallen als leren om gezond te eten (weten wat je binnen krijgt) ik ben meer dan blij dat ik deze cursus heb gevolgd! #aanrader!

Chantal Pina

Schrijf ook een review

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Vereist

waardering velden
GLS methode
Bekijk het rooster
Succesverhalen
Check alle bonussen

Vragen of inschrijven? Bel: 06 - 283 63 123