Reviews

Ik kan zoveel goeds over mijn cursussen en werkwijze vertellen, het is beter om dit van de cursisten zélf te horen.

Wil jij ook een ervaring delen? Klik op de button.

Review Schrijven

Mijn cursisten aan het woord

Gemiddelde score: 4.9 sterren (gebaseerd op 45 reviews)

Meer als 8 kilo afgevallen

Ik had deze cursus van mijn schoonzus die een fantastisch resultaat heeft geboekt.
Ik moest 15 dus dacht als dat op deze manier kan met 6 maaktijden per dag ipv sla blaadjes moet het lukken!!
De eerste cursus zit er maandag op! Spannend even 4 weken geen stok achter de deur maar ben zo blij met mijn behaalde -9,8 kilo dat ik niet kan wachten tot 13 jan de volgende cursus begint!!!! In Evenwicht here we come!!

LaToya van La Parra

Online begeleiding van afvallen

Aan het begin van de eerste Corona periode was ik het spuugzat. Ik wilde afvallen ipv aankomen. Serafina was mij door mijn Personal Trainer al eens aanbevolen, en nadat ik haar had geliked op social media kreeg ik steeds berichten van haar en de methode. Toen bleek dat ze zou gaan starten met het online aanbieden van de cursussen ben ik ingestapt, want eerlijk gezegd vond ik het geen prettig idee om elke week naar een groepje te gaan en zo de cursus te volgen. Voor mij is het een uitkomst gebleken. Serafina begeleidt de cursus online heel goed , samen met de boekjes en je weegt je op je eigen tijd op je eigen weegschaal. Door deze methode zat ik na de tweede cursus op 6,2 kilo.

Joan Verweij

Poging nr 1000

Na, denk ik, wel 999 pogingen om af te vallen, heb ik mezelf er uiteindelijk van weten te overtuigen dat dit wellicht iets zou kunnen zijn voor mij.
Een online (wegens Corona) cursus, waarbij je uitleg krijgt over de do’s en dont’s en een stok achter de deur met een eetplan.
In eerste instantie wat afwachtend en niet vol verwachtingen, maar nu na 7 weken toch een mooi resultaat behaald. Maar we zijn er nog niet, dus gaan nog mooi door met de vervolgcursus 🙂
Een fijne uitleg van Serafina, grapjes tussendoor en positieve bekrachtiging.
Zeker een cursus om aan te raden! Want er komt geen nieuwe poging meer bij, het blijft voor mij bij poging 1000, want hiermee ga ik mijn streefgewicht behalen en vooral ook vasthouden!

Kimberly de Kok

afvallen zonder honger!

Nooit geweten dat je met zoveel eten, zoveel af kunt vallen.

Vooral de 1e week dacht ik, dit kan toch niet? De hele dag door eten, boterhammen (die at ik eigenlijk standaard niet omdat ik dacht dat je daar dik van werd), zuivel, aardappels, terug naar de basis!

En met resultaat! Ben nu acht weken bezig en 8 kilo kwijt!!
Trots op mezelf en dankbaar voor alle uitleg en het eetplan van Serafina.

En ik ga door, want ik ben er nog niet, maar alle vertrouwen dat me dit gaan lukken.

Nancy

Matig

Redelijk standaard setup met standaard mails en weinig tot geen persoonlijke begeleiding. Natuurlijk steek je er wat van op, maar ik mis de persoonlijke touch en motivering vooral als het wat minder gaat. Had er andere verwachtingen van.

Linda

Nooit te oud om te leren

Deze cursus heeft me de ogen geopend. Ik was gewoon verkeerd bezig. Nu heb ik een steuntje om verder te gaan en ben zeker van plan om dit eetplan aan te houden.
Serafina, bedankt.

Corry van Huuksloot

Buikje

Als je boven de 50 ben is een buikje toch heel normaal ‍ .
Kijk dat je niet zo strak bent als op je 25e dat is duidelijk. Maar elk jaar 1-2 Kilo erbij, is na een 7 jaar toch bijna 15 kilo. Dat is niet een (klein) buikje maar, een behoorlijke pens.
Natuurlijk wil je dit niet weten, maar als je steeds grotere shirts moet kopen, en puffend boven aan de trap staat, is het wel tijd om er wat aan te doen!
Na wat zoekwerk kwam ik bij Serafina terecht. Met een strak eetplan en bewustwording van je eetgewoontes (soms zeer herkenbaar en confronterend) maar positief motiverend prachtig mooi resultaat bereikt.

Na de vakantie de vervolgcursus om het echt door te kunnen zetten.

Hartelijk dank Serafina!

Lex

Dit is geen dieet dit is gewoon ouderwets eten

Wil je afvallen volg dan deze
Cursus. Je hebt er de rest van je leven profijt van.
Geen producten waar van je denkt wat is dat waar haal ik dit en waar ligt het in de supermarkt.
Serafina leert je bewust om te gaan van wat je mag eten en waarom.
Je valt echt iedere week af zonder honger of trek te hebben.
Bedankt Serafina voor je leuke lessen en goede adviezen.

Monique Post

Een wijze les

Heb pasgeleden de 8 weekse cursus Gezond & Fit gevolgd bij Serafina en dat is me bijzonder goed bevallen. Simpel om te volgen, geen hongergevoel en een prima resultaat. Nu zelf aan de slag, maar dat moet met alle hulpmiddelen die we hebben meegekregen om dit vol te houden zeker lukken.

Irma

Gewoon weer lekker normaal doen!

Op advies van een vriendin begonnen bij Serafina en wat ben ik daar blij mee! Bijna 6 kilo in 7 weken kwijt. Daar ben ik heel blij mee. Maar waar ik vooral heel blij mee ben is dat ik weer normaal met voeding kan omgaan. Ik was de gezonde relatie met voeding helemaal kwijt na de afgelopen jaren van alles te hebben geprobeerd om af te vallen. Serafina gebruikt haar gezond verstand, want verstand van voeding heeft ze zeker! 🙂 Ik ben door haar weer normaal, simpel en genoeg gaan eten én ik val nog af ook! Geen honger, geen snaaimomenten meer, een bak aan kennis mee naar huis en met het grote enthousiasme wat ze heeft… heb ik zin om verder te gaan met de vervolg cursus! Op naar mijn streefgewicht!
Bedankt en tot snel!

Groetjes Carola

Carola Poel

Echt een aanrader!!

Eindelijk voel ik mezelf weer de oude ik worden. Na vele soorten diëten geprobeerd te hebben en geen resultaat te zien, werd het afvallen heel demotiverend. Zo ben ik bij Serafina terecht gekomen! Ik heb door de manier van haar cursus zoveel nieuwe dingen geleerd over voeding wat ik niet wist. Ik heb genoten van de weken en ben vooral blij met mijn nieuwe lifestyle die ik zeker zal blijven gebruiken.

Dank je wel Serafina!!

Tiara

Fit en Shape

Ik heb bij Serafina de cursus van 8 weken gevolgd. Ik heb veel geleerd over voedsel en wat goed voor je lichaam is. Ik had niet verwacht dat ik met goede keuzes zonder honger zoveel kon afvallen. Super ervaring aan overgehouden bedankt Serafina.

Leyla

Zo blij dat ik dit gedaan heb!

Ik had al veel positieve verhalen gehoord over Serafine en de Fit & Slank cursus, ik dacht dat ga ik ook proberen en ben blij dat ik het gedaan heb. Serafina legt alles heel duidelijk uit en de online cursus was super leuk om te volgen. Je wordt je heel bewust van wat je eet en kunt het eet plan goed volhouden, doordat je gewoon brood en aardappels kunt eten. Je ontwikkelt echt een gezond eetpatroon wat je vol kunt houden. Ik heb tijdens de cursus geleerd dat de kilo’s op de weegschaal maar een cijfer zijn en dat de centimeters die ik ben verloren veel groter is. Dit kun je goed zien, daar ben ik het meest trots op! Ik ben nog niet waar ik wil zijn en ga rustig door met mijn nieuwe eetpatroon en alle handvatten die Serafina heeft aangereikt. Dank je wel Serafina!

Mirjam Zegers

Dit helpt echt!!!

Okay ik speel open kaart. Ik ben al 2 maal eerder tussen de 20 en 30 kilo afgevallen via andere afvalmethoden. Nu voor het eerst bij Serafina aangesloten. Wat een verschil is dit met de eerdere methoden. Naast afvallen is deze methode echt gericht op het op gewicht blijven. Dat ik kon afvallen wist ik al en dat gebeurt hier ook. Wat het verschil maakt is dat je echt geen honger hebt maar vooral dat je echt bewust wordt gemaakt van jouw valkuilen en allerlei tips en handvaten krijgt om hier mee om te gaan en vanaf te komen. Ik ben er echt van overtuigd dat ik mijn levensstijl nu heb veranderd en niet weer zal terug vallen in mijn oude eet patroon. Dit is geen dieet maar een aanpassing van je leefstijl. Vitale voeding, bewuste keuzes en als je een keer de mist in gaat geniet er dan waanzinnig van en daarna weer door. Bedankt Serafina. Wil je je fitter voelen en beter in je vel zitten? Meld je aan voor de volgende training. Die 8 weken veranderen je leven

Miranda de Jong

erg tevreden

Ik heb de 8 weekse cursus gedaan bij Serafina en ben daar zeer tevreden over. Mijn doel was niet om 8kg af te vallen in 8 weken maar om meer te leren en te weten te komen over voeding en waarom sommige producten wel of niet goed voor je zijn. Nooit gedacht dat je met aardappels en vlees eten (en natuurlijk je groente) kon afvallen. Ik ben een moeilijke eter maar dit “dieet” kon ik makkelijk volhouden en nu nog steeds!

Bianca Dekker

Ik ben tevreden met het resultaat en veel geleerd

Ik ben erg blij dat ik de fit & slankcursus bij heb gevolgd bij Serafina. Ik zal nog vervolg cursus volgen.
Serafina is heel prettig persoon, zij is open van allerlei vragen te beantwoorden , zij is deskundig en geeft goede en bruikbare tips onze doelen te bereiken.
Ik ben tevreden met het resultaat, veel gelerd. Ik heb nu een nieuw eetpatroon dat me bevalt en mentaal ook goed zit. Ik zie de toekomst positief in door aan dit voedingspatroon vast te houden.

Nur

Super

Serafina vanaf de eerste bijeenkomst ben ik onwijs gestimuleerd door jou.
De wijze waarop jij ons begeleidde was gewoon fantastisch. Zoveel enthousiasme en nieuwe informatie gekregen. Ik heb er zowel fysiek als mentaal heel veel aan gehad!
Bedankt voor alles en tot ziens op de vervolgcursus.
Ingrid Rath

Ingrid Rath

Zo blij dat ik bij Serafina gestart ben

In zeven weken leren gezond te eten en 5,9 kg afvallen. Ben er nog niet maar dit plan blijf ik volgen. Geen honger, lekker en normaal eten. Serafina heel erg bedankt voor jouw begeleiding, duidelijke uitleg en tips. Ik kijk uit naar de vervolgcursus.

Ellen Westbroek

Heel blij met de cursus

Heel blij dat ik de cursus bij Serafina ben gaan volgen. Serafina stimuleert je en vertelt heel duidelijk hoe het werkt. Iedere week een nieuw thema wat je bewust maakt van de keuzes die je maakt. Heel blij met het resultaat! 9 kilo afgevallen in 8 weken. Ik ga zeker voor de vervolgcursus. Ik heb de smaak te pakken.

Esther van den Berg

Geen moment spijt gehad om aan deze cursus deel te nemen!!!

Mijn reis naar een gezonder lichaamsgewicht is begonnen aan het begin van dit jaar,
Iedereen kent het wel de goede voornemens.
Na de kerst en oud en nieuw zat ik op een gewicht van 118,5 kilo.

Ik was er klaar mee ik moest er wat mee gaan doen.
Buiten dat ik gewoon niet lekker in mijn vel zat begon ik er ook steeds meer van te balen dat ik geen leuke kleding meer kon vinden in mijn maat.

Dus januari was een mooi startpunt vond ik, ik was gestopt met het drinken van Cola en snoepen
deed ik dacht ik ook niet meer. Alleen mijn brood s’ochtends en s’middags en s’avonds
een prakkie. En meestal ging de pan dan wel leeg. Ook dronk ik veel koffie met wat suiker en veel melk.

Nu at ik wel veel minder maar qua gewicht gebeurde er niet veel, later bleek dus dat ik simpelweg de verkeerde dingen at en dronk.

Al enige tijd had ik de Cursus van Serafina Borger op facebook voorbij zien komen deze had ik geliked dus ze bleef in mijn tijdlijn naar voren komen. Ook zag ik daar steeds schitterende resultaten van dames die toch maar effe heel veel kilo’s wisten af te vallen.
Eind mei heb ik uiteindelijk contact met haar gezocht en 2 juni kon ik beginnen met de cursus Fit en Slank in 8 weken.

Hier krijg je een inzicht in wat je nu eigenlijk allemaal naar binnen propt.
Met een prima eet plan met 6 eetmomenten heb je geen honger,
je volgt dus geen dieet maar eet voldoende en met regelmaat.
Sterker nog ik eet nu meer dan voorheen, daardoor heb ik geen behoefte meer om te snoepen.

Serafina brengt de materie tijdens de cursus goed en duidelijk over en doet dit met een heerlijk gevoel voor humor. Ook heeft ze veel tips en tricks waar ze graag over verteld en veel heerlijke recepten en gerechten kun je terugvinden op haar website.
Al met al heb ik veel van haar geleerd en is het mij dubbel en dwars waard geweest.

Ik heb mij inmiddels ook ingeschreven voor de vervolg cursus want nu is het ook de kunst om straks mijn ideale gewicht te behouden.

Het resultaat is nu inmiddels ruim 25 kg gewichtsverlies broeken 2 maten kleiner shirts en truien nu maat XL i.p.v. 3XL

Ik voel me lichamelijk prima, en dat mensen het nu gaan zien doet me ook goed.
Met het eet plan gaat het ook nog steeds uitstekend, zo goed zelfs dat mijn vrouw er vorige maand ook mee is begonnen en inmiddels ook al ruim 5 kilo kwijt is.

En we gaan samen door tot we ons ideale gewicht hebben bereikt.

Groeten Dave Verhoef

Dave Verhoef

Afvallen

Hallo ik ben blij dat ik de cursus heb gevolgd na wat ups en downs ben is toch 5 kilo afgevallen ik wil serafina bedanken hier voor

Cor rijnders

Bedankt

Heel blij met de nieuwe inzichten van een gezonde levensstijl. Ik dacht dat ik al goed bezig was totdat je een duidelijke uitleg gaf van etiketten lezen. De kilo’s vlogen eraf met normaal en gezond eten en totaal geen honger. Bedankt voor de nieuwe inzichten, je duidelijke uitleg, enthiousiasme, humor en support. Mijn doel is al bereikt maar ik ga nog even door, ik kijk al uit naar de vervolgcurus.

Danielle van den Bosch

Slank en fit cursus

Toen ik het dieet zag dacht ik dit kan niet werken, zoveel eten dat lukt me niet. Als zeer ervaren jo-jo’er, was ik het zat met mijn voedingspatroon en wilde weer gewoon eten. Serafina, omdat ze zelf ook het eea heeft meegemaakt en dit deelt in de groep, werkt zo motiverend. Het onbespreekbare maakt ze bespreekbaar, van emo eten (toch een belangrijke voor vele die dit lezen) naar sporten. Ik heb niet veel afgevallen in kilo’s, en was erg teleurgesteld. Gelukkig heb ik nu mijn emo reactie onder controle en blijf ik focus houden op mijn doel. Serafina bleef hameren op het meten en dacht dat gaat toch niets uitwijzen, en wat blijkt… 22,5 cm eraf. Dus er gebeurd wel degelijk iets met mijn lichaam. Dit eetpatroon geeft rust en daar moet je lichaam aan wennen afhankelijk hoe veel je hebt gelijnd in het verleden. Die rust vertaalt zich nu in cm en beetje bij beetje zal die weegschaal ook meewerken. Echt een goede cursus als je echt verantwoord wil afvallen en toch nog af en toe lekker uit eten wil en genieten van gezellige momenten met vrienden. Serafina heeft overal advies en tips voor, ook als je uitgaat, dat kan een moeilijk moment zijn.

Madelon van breemen

Tevreden!

Ook ik ben blij met mijn behaalde resultaat en een plan dat ik aan kan passen aan mijn leven en niet andersom. Als je op zoek bent naar ondersteuning, motivatie en meer kennis dan kan ik Serafina van harte aanbevelen!

Anja

In een woord GEWELDIG

In een woord GEWELDIG. Gewoon eten en geen honger. Goed voor je gezondheid mijn bloeddruk is van 155 naar 125 gegaan, GEWELDIG toch.
bedankt Serafina .

Anneke Lans

Wat heb ik een hoop geleerd!

Wat heb ik een hoop geleerd ! En wauw wat moet je veel eten om af te vallen
Je bent een topper bedankt voor deze super cursus
4,5 kg kwijt in 6 weken
Januari verder met cursus 2
Bedankt ❤️

Melissa van der Horst Theisens

Eten en afvallen tegelijk

Ben jij al je crash en pillen diëten spuugzat, kan ik jou de cursus van Serafina van harte aanbevelen.

Eindelijk een manier van leven/eten gevonden die tot op heden goed vol te houden is.

Ondanks stiekem een lekker SAS momentje ben ik 10.2 kilo afgevallen in 7 weken, ben er nog niet helemaal dus ga lekker door met de vervolgcursus om mijn eind doel te halen en ook te behouden.
Bedankt

Henri

Eindelijk ben ik eens goed afgevallen

Cursus gevolgd bij Serafina.
Nu na een half jaar 9 kilo afgevallen en het voornaamste is dat ik zoveel aangereikt heb gekregen door Serafina en ook op de prettige manier waarop dat ik vertrouwen heb in de toekomst dat er nog wel een paar kilo,s vanaf gaan.
Bij het volgen van het dieet is het echt niet nodig honger te hebben.

BEDANKT Serafina.

Fred Rogaar

Fred Rogaar

Geweldig

Wat is het toch geweldig dat ik Serafina heb leren kennen.
Wat een passie heeft deze dame voor haar vak en wat zet zij zich voor iedereen in om een mooi resultaat te behalen.
Ook als je soms het gevoel hebt dat het je niet lukt is zij er om je een hart onder de riem te steken en te stimuleren toch gewoon door te gaan.
Vanaf volgende week ga ik aan de derde cursus beginnen en ik hoop dat ik aan het einde van die cursus mijn doel heb bereikt.
Alvast heel erg bedankt lieve Serafina.je bent een topper?

jolanda van galen

Blij met mijn resultaat

Begin September begonnen met de Fit & Slank methode en nu na 7 weken 6.7 kilo lichter en energieker.
Deze methode sprak mij aan omdat dit eetplan gebaseerd is op gewone voeding en ik heb geleerd bewustere keuzes te maken. De lessen zijn duidelijk, motiverend en dankzij alle tips van Serafina goed vol te houden.
Ik ben zeer tevreden met het behaalde resultaat tot nu toe en ga zeker door met de vervolg cursus.

Groetjes,

Brenda

Brenda

Absolute aanrader!

Hi Serafina, bedankt voor jouw goede begeleiding, de snelle reacties op vragen, aansprekende praktijkvoorbeelden en jouw enthousiasme. Je bent een super goede coach en de methode werkt ontzettend goed. Ik zou het iedereen aanraden: door voldoende en de juiste dingen te eten val je heel makkelijk af. Ik ben blij dat ik mijn voor-zwangerschaps-lijf weer terug heb :-)!

Lisette

Wat een geweldige coach ben jij Serafina!

Wij waren al wat jaartjes aan het vechten tegen al die kilo’s en tot nu toe hadden we nog niets gevonden wat echt hielp.

9 weken geleden ben ik samen met mijn man gestart, want er moest een knop om bij ons! Wij hebben in die 8 weken echt ontzettend veel geleerd over voeding en keuzes maken.

Door jouw hulp zijn we nu samen ruim 25kg kwijt in 10 weken tijd! We hadden dit voor de cursus niet durven dromen. Eindelijk hebben we nu DE manier om af te vallen. En dat allemaal door ‘normaal’ te eten en gezonde keuzes te maken. We zitten veel beter in ons vel en beiden bijna op ons streefgewicht! Binnenkort dus aan de slag met jouw tips en tricks om op gewicht te blijven!

Nogmaals bedankt!!

Dilliana Storm-Valentijn

Echt een aanrader!

na 12 mnd blessure hielspoor gezond verstand gewicht fit en slank. Nu sinds juli er 12 kg lichter en ga nog voor de 5 kg eraf! en vandaag weer een mijlpaal 7 km hardgelopen in 53 minuten..trots dat ik door jullie coaching zo ver ben gekomen!!
Echt een aanrader! 6x perdag eten en geen honger gevoel, genoeg drinken en gezond eten ! ouderwets vernieuwend door te weten hoe je je kacheltje in je lijf laat branden op de slimme manier!

Margriet Muhren

Super blij

Door de cursus meer inzicht gekregen in wat je eet en daarbij nog eens afgevallen ook. Super blij.

Ilonka van der Kraats

Dank je wel voor al je wijze woorden, tips, humor en motiverende woorden.

Na veel twijfelen begonnen met de cursus bij Serafina. Een collega met een geweldig resultaat gaf mij de motivatie om dit te gaan doen.
Ik had dacht ik een onhaalbaar streefgewicht voor mijzelf gezet, maar wat bleek….binnen 7 weken heb ik dit streefgewicht behaald. In 7 weken 9 kilo afgevallen!
Dit gewoon door te luisteren naar alle wijze woorden van Serafina en haar advies te volgen.
Nooit gedacht dat ik de aangekomen kilo’s door onder andere een te langzaam werkende schildklier zo makkelijk af zou vallen!
Nu is mijn schildklier weer in balans en ga ik er voor zorgen dat ik mijn gewicht ook in balans houd. Ik heb daar door Serafina alle vertrouwen in.

Dank je wel Serafina voor al je wijze woorden, tips, humor en motiverende woorden.

José van Bochove-Kleiborn

6,3 kilo eraf in 8 weken!

In Mei ben ik begonnen aan de fit en slank cursus. Ik ben begonnen op 81 kilo (weegschaal thuis) en vanmorgen woog ik 74,7 kilo (ook thuis) is dus 6,3 kilo eraf in 8 weken!
Ik wil er nog 5 kilo af, dus ga nog even door!
Bedankt Serafina!

Ageeth

Na 8 weken al een heel mooi resultaat

Serafina is een hele fijne, leuke, spontane vrouw die mij motiveert om fit en slanker te worden en na 8 weken al een heel mooi resultaat mogen behalen maar we gaan doorrrr.

Mirelle Hillebrand-Worst

Wat een ongelooflijk resultaat

in die 8 weken tijd!

Binnen gekomen met schaamte.
Een jonge gozert van 24 jaar, 1.94m lang en 119 kg..
Hoe kan ik het zo ver hebben laten komen? Daar waren natuurlijk wel zo zijn redenen voor, maar nu was het een keertje echt klaar.

Dan krijg ik een eenvoudig voedingsplan voor mijn neus, waarbij ik ook nog eens super veel mag eten. Meer dan wat ik normaal at als ik er wat kilo’s vanaf wilde hebben.
Het waren geen kleine sprongetjes, maar reuze sprongen. Veel mensen in mijn omgeving enthousiast gemaakt en laten zien dat dit hele concept écht werkt.

Het resultaat bij mij na 8 weken;
– 12,8 kg kwijt;
– 31 cm kwijt;
– 77,5 kg aan spiermassa;
– gezond vetpercentage van 23,6%;
and last but not least:
– na 3 jaar van mijn medicatie af voor mijn hoge bloeddruk!

Wat een resultaat! Zonder de coaching van Serafina, die ik als zeer fijn heb ervaren, had mij dit allemaal niet gelukt.

Serafina, bedankt. Jij hebt mij iets meegegeven voor het leven. Je bent een warme persoonlijkheid die weet hoe ze mensen moet enthousiasmeren en stimuleren.
Je hebt de knowledge en de ervaring om echt de juiste snaar bij mensen te raken. Je praktijkvoorbeelden daarbij zijn zo herkenbaar. Nogmaals, zonder jou was mij dit niet gelukt!

Kev Kevin

Net de cursus afgesloten en het is een absolute aanrader!

Net de cursus afgesloten en het is een absolute aanrader! Naast 5,2 kilo lichter en 19 cm kwijt heb ik veel geleerd over voeding, valkuilen en is dit een les voor het leven! Serafina is een topper, mocht je twijfelen, gewoon gaan, die 8 x een uur brengen je zoveel?

Sonja IJspeerd

Dankjewel Serafina Borger voor de vele tips.

ondanks de december feestmaand nog 3 kg afgevallen. Dankjewel Serafina Borger voor de vele tips. Ik dacht dat ik wel veel wist over gezond eten en calorieën maar jij hebt me zoveel bijgeleerd. Het afvallen gaat gestaag door en nog steeds zonder honger. Ook het afslaan van lekkers gaat steeds beter.
Ik ga voorlopig op naar de volgende 15 kg.

Janny Valentijn

Zeer goede begeleiding

Bewust worden van eten. Niet alleen hoeveelheden maar ook bewust welke keuzes je kan /mag maken. Hierdoor bewust bezig zijn wat je naar binnen werkt. Door bewustere keuzes meer energie en gewichtsverlies in één, ook erna duidelijk wat je allemaal kan doen dus een levenstijl ipv dieet. Serafina begeleid je hierbij en het is zeker niet alleen voor vrouwen.

Mattheo Korsten

Er is een grote wens uitgekomen

Gezond en normaal afvallen zonder poespas, speciaal dieet of pillen. Het lukt me nu eindelijk na jaren bij diëtisten lopen, koolhydraatarm eten en dat met pco syndroom!
Er is een grote wens uitgekomen,
Door medicatie & pcos kwam ik kilo’s aan.
Nu gaan ze er mooi weer af.
Nu rond de 13 kilo kwijt sinds 16 januari 2019.
We gaan mooi door ?
Dankjewel Serafina voor alles tot nu toe ❤️

Linda Heuvelman

Zeer inspirerende sessies

Zeer inspirerende sessies. Je wordt erg bewust gemaakt over de keuzes die je kunt/moet maken. Ik heb het als zeer leerzaam ervaren.

Yvonne Castelein

Makkelijk en lekker ook!

Super veel geleerd van Serafina. Het is makkelijk vol te houden en lekker ook!

Stephanie Steenbergen

Ben blij dat ik de cursus heb gevolgd

Zoveel meer inzicht gekregen door Serafina, dit is een aanrader voor zowel het afvallen als leren om gezond te eten (weten wat je binnen krijgt) ik ben meer dan blij dat ik deze cursus heb gevolgd! #aanrader!

Chantal Pina

Schrijf ook een review

Strong Testimonials form submission spinner.

Vereist

rating fields
GLS methode
Bekijk het rooster
Succesverhalen
Check alle bonussen

Vragen of inschrijven? Bel: 06 - 283 63 123