Gezond Lekker Slank | header foto

Reviews

Ik kan zoveel goeds over mijn cursussen en werkwijze vertellen, het is beter om dit van de cursisten zélf te horen.

Wil jij ook een ervaring delen? Klik op de button.

Review Schrijven

Mijn cursisten aan het woord

Gemiddelde score: 4.9 sterren (gebaseerd op 231 reviews)

Bewust eten

Deze week de eerste GLS Cursus afgerond. Ik zocht naar een methode waar ik gezond leerde eten, zonder poeders en pillen, en daardoor af zou vallen. Dat is gelukt 12 kg afgevallen en veel bewuster met eten leren omgaan. Serafina voor dit eerste deel bedankt en op naar de volgende cursus.

Willeke

Ongelooflijk dankbaar

Door deel te nemen aan GLS zal je ervaren hoe fijn het is dat je met voldoende gezond eten en drinken goed kunt afvallen. Mijn ervaring is dat ik zowel geestelijk als lichamelijk mezelf heel slecht heb gevoeld. Ik heb duidelijk hiermee goede handvatten gecreëerd. ‘Geen honger” Dit doe je door met regelmaat goed te eten, drinken en te gaan sporten. Je zou zeggen dat is vanzelfsprekend maar nee, ik heb met dit eetpatroon nog nooit zoveel bereikt als bij Serafina (GLS). Ik heb ervoor gekozen om 3 cursussen aansluitend mee te gaan doen. Dit heeft mij geestelijk zoveel beter gedaan en lichamelijk kan ik zeggen dat ik in een half jaar meer dan 20kg bent afgevallen! Advies blijft vooral gezond en gefocust op een positieve manier ook dan geniet je van het leven. Nogmaals bedankt Mandy

Mandy Kamp

Nathalie Vh H

Super leuke cursus. Heel makkelijk vol te houden!

Nathalie Vh H

Jaleesa Rodrigues

Super leuk om op deze manier af te vallen ik ben 5 kilo in 8 weken verloren en zelfs nu na de feestdagen zijn ze er nog steeds vanaf nu na de feestdagen gaan we er weer voor. Nieuw jaar nieuwe kansen !!!

Jaleesa Rodrigues

Eelco Hoekstra

Ik heb enorm veel profijt gehad van deze leuke cursus. Na 6 weken al meer dan 9 Kg. afgevallen. Niet alleen zijn de sessies informatief, het was ook gewoon gezellig!
Ik heb vooral veel geleerd over bepaalde voedingsstoffen en hoe ik dat het best kon aanpassen i.c.m. werk en mijn fitness doelen.
Daarnaast is Serafina onwijs aardig en altijd bereikbaar voor vragen, voor als je het even niet meer weet!
Nog 1 week te gaan, heel benieuwd naar mijn progressie en nieuwe waardes (Omtrek, vet %, rust metabolisme etc)!
Super bedankt Serafina!

Eelco Hoekstra

Michelle Muller

Hoi Serafina,

Ik wil graag met anderen mijn ervaring met jouw cursus Fit & Slank delen. Dit was echt enorm goed voor mij. Ik heb heel veel goede inzichten van je geleerd en deze ook in mijn dagelijks eetpatroon doorgevoerd. Ik ben inmiddels bijna 8 kilo kwijt en (nog belangrijker) voel me super fit. Bedankt hiervoor!

Groet,

Michelle

Michelle Muller

Fanny Meijers

Super! In no time een paar kilo eraf op een gezonde manier die je ook vol kunt blijven houden!

Fanny Meijers

Dominique Fleur Naomi Post

is een goede instructrice , heb je wel een goeie aan …

Dominique Fleur Naomi Post

Linsey Peterse

Linsey Peterse

Dorien Saperas

Dorien Saperas

Antonio Anselmo

Antonio Anselmo

Marieke van Bergen van der Grijp

Marieke van Bergen van der Grijp

Bep Kleingeld

Bep Kleingeld

Yalciner Beyhan

Ik heb tussen november en nu een cursus gevolgd bij Serafina! Ze heeft mij zo goed geholpen en ben haar daar ook dankbaar voor. Toen ik dacht dat er geen weg terug meer was vwb kilo’s heeft Serafina met haar tips mijn onderbewuste weten te raken. Ik ga nog even door om mijn gedrag te veranderen en deze levensstijl volledig eigen te maken. Bedankt Serafina!

Yalciner Beyhan

Miranda van der Graaf

Hele fijne cursus! Serafina is super enthausiast! Super goede adviezen en handvatten gekregen om zelf verder te kunnen. 7,3 kg kwijt En flink wat centimeters in 7 weken. Geen honger! ik was sceptisch over de hoeveelheid eten en dacht…..wat veel! dat gaat nooit goed komen. Ik moest koolhydraten eten 😳😳
Maar niks is minder waar! En een energie dat ik ervoor terug kreeg. Ik voel mezelf echt zoveel fitter en vrolijker, en daar profiteert uiteindelijk het hele gezin van mee! Serafina….Bedankt 💐

Miranda van der Graaf

Christa Jansen-ju

Het geeft echt een stimulans om je echt aan je gezonde voeding te houden.
Serafina coach je echt 8 weken lang en vooral de goede tips van gezonde voeding.
Etiketten lezen is vooral heel belangrijk die op de producten staan.
en de regel van 3 is zeer belangrijk.
Ben in 8 weken 5.5 kilo afgevallen.
Nu met de motivatie van Serafina gaan we verder voor de laatste 4.5 kilo.
Serafina bedankt voor je inzet en enthousiaste om ons op het goede pad te krijgen met gezonde voeding. Meten is weten de 1ste les alles opgemeten. Taille bovenbenen heupwijdte borstwijdte boezemwijdte.
Was 26-10-2021 495
14-12-2021 448

SUPER BEDANKT.
DAMES EN HEREN DEZE CURSUS IS EEN AANRADER.
IK ZEG GEWOON DOEN👍👍👍🙂🙂

Christa Jansen-ju

Liesje Logo

Serafina heeft een hele prettige manier van coachen. Ze stimuleert en gelooft in de cursist en ondertussen leert ze me heel wat bij over vitale en fatale voeding.
Serafina is een Topper, heel hartelijk aanbevolen!

Liesje Logo

Maria Gimeno-font

Wat heb ik een hoop geleerd over voeding dank zijn Serafina ik ben in 7 weken 6,6 kilo afgevallen ik ben zo blij mee ik gaat de vervolg cursus doen want wil nog veder afvallen maar ik vond een hele goede en fijne cursus dank zijn jou Serafina
Ik vind jou hele goede en fijne coach ik raad iedereen aan is goed te doen en je heb geen honger je mag veel eten wat willen we nog meer veel eten en toch afvallen dat wil toch iedereen

Bedankt Serafina voor deze ervaring

Maria Gimeno-font

Lisaa Summer

Zorgen dat je geen snaai momenten heb, dat doe je met je eetplan. Doorgaan en gemotiveerd zijn, daarmee zet je je mind zodat je levenswijze, cq eet manier totaal verander. Gezond en 6 eetmomenten is goed voor je geest en lijf. Daar word je blij van!

Lisaa Summer

Nessa VJ

beste keus ever! zoveel geleerd over voeding, manier van leven omtrent eten etc etc.
langzaamaan afgevallen, want dat was ook m’n doel. De tips en tricks 😀 Bedankt serafina!
Ik raad dit iedereen aan die af wilt vallen en op lange termijn wilt volhouden.
Hier kan geen dieet tegen op. Ik heb ook nooit geweten dat je zoveel kon/moest eten om af te vallen!

Nog twee kilo te gaan 🤏💪

Nessa VJ

Melissa Van Der Horst Theisens

Wat heb ik een hoop geleerd ! En wauw wat moet je veel eten om af te vallen
Je bent een topper bedankt voor deze super cursus
4,5 kg kwijt in 6 weken
Januari verder met cursus 2
Bedankt ❤️

Melissa Van Der Horst Theisens

Anneke Lans

in een woord GEWELDIG. gewoon eten en geen honger. goed voor je gezondheid mijn bloeddruk is van 155 naar 125 gegaan, GEWELDIG toch.
bedankt Serafina .

Anneke Lans

Leslie van Oosten

Na een aantal weken goed sporten (3-4x per week) en goed op mij voeding letten (6 eetmomenten en weinig snoepen) viel ik geen gram af, iets ging er niet goed. De sportinstructeur attendeerde mij op de Fit en Slank cursussen van Serafina, en in september ben ik daar aan begonnen. Ik hoopte vooral veel informatie over voeding te krijgen en dat lukte. Het bleek dat ik te weinig!! at en regelmatig de verkeerde keus maakte in tussendoortjes (ontbijtkoek, granenrepen etc.) Met dit eetplan zit je de hele dag vol, je hebt geen honger tot je volgende eetmoment en hierdoor amper trek in iets ‘ongezonds’. Daarom is dit geen dieet maar een lifestyle die je, je hele leven goed kan volhouden. In 7 weken 5,3 kilo kwijt inclusief een groei van 0,5kg in mijn spiermassa. Volgens Serafina ben je dan ‘een gekkie’ omdat dat voor vrouwen erg lastig is op peil te houden. Ik ben enorm blij met het resultaat en ga door tot mijn doel is behaald. Iedereen die wilt afvallen of een gezonde leefstijl wilt, raadt ik aan deel te nemen aan deze cursus. Het levert je altijd wel íéts op. Bedankt Serafina voor deze levensles. 👏🏻

Leslie van Oosten

José van Bochove-Kleiborn

Na veel twijfelen begonnen met de cursus bij Serafina. Een collega met een geweldig resultaat gaf mij de motivatie om dit te gaan doen.
Ik had dacht ik een onhaalbaar streefgewicht voor mijzelf gezet, maar wat bleek….binnen 7 weken heb ik dit streefgewicht behaald. In 7 weken 9 kilo afgevallen!
Dit gewoon door te luisteren naar alle wijze woorden van Serafina en haar advies te volgen.
Nooit gedacht dat ik de aangekomen kilo’s door onder andere een te langzaam werkende schildklier zo makkelijk af zou vallen!
Nu is mijn schildklier weer in balans en ga ik er voor zorgen dat ik mijn gewicht ook in balans houd. Ik heb daar door Serafina alle vertrouwen in.

Dank je wel Serafina voor al je wijze woorden, tips, humor en motiverende woorden.

José van Bochove-Kleiborn

Ilonka van der Kraats

Door de cursus meer inzicht gekregen in wat je eet en daarbij nogeens afgevallen ook. Super blij.

Ilonka van der Kraats

Stephanie Blok-Steenbergen

Super veel geleerd van Serafina. Het js makkelijk vol te houden en lekker ook!

Stephanie Blok-Steenbergen

Margriet Muhren

na 12 mnd blessure hielspoor gezond verstand gewicht fit en slank. Nu sinds juli er 12 kg lichter en ga nog voor de 5 kg eraf! en vandaag weer een mijlpaal 7 km hardgelopen in 53 minuten..trots dat ik door jullie coaching zo ver nen gekomen!!
Echt een aanrader! 6x perdag eten en geen honger gevoel, genoeg drinken en gezond eten ! ouderwets vernieuwend door te weten hoe je je kacheltje in je lijf laat branden op de slimme manier!

Margriet Muhren

Sonja Ijspeerd

Net de cursus afgesloten en het is een absolute aanrader! Naast 5,2 kilo lichter en 19 cm kwijt heb ik veel geleerd over voeding, valkuilen en is dit een les voor het leven! Serafina is een topper, mocht je twijfelen, gewoon gaan, die 8 x een uur brengen je zoveel👍

Sonja Ijspeerd

Mirelle Hillebrand-Worst

Serafina is een hele fijne, leuke, spontane vrouw die mij motiveert om fit en slanker te worden en na 8 weken al een heel mooi resultaat mogen behalen maar we gaan doorrrr.

Mirelle Hillebrand-Worst

Liselotte Visser

Gewoon goed eten en meer bewegen. Zo simpel is het maar ook zo moeilijk. Serafina heeft me weer op de juiste manier er naar laten kijken. -6 ondertussen en nog steeds lekker bezig!!

Liselotte Visser

Martine Stam

Serafina, bedankt voor je goede begeleiding.
Inmiddels 6 kilo kwijt en ik ga zeker nog door tot de 63 kilo!

Je begeleiding is duidelijk, interessant, no nonsense & heerlijk Rotterdams!

Woorden EN daden!

Martine Stam

Brenda Kuijpers

Super fijn! Heel simpel basis regels van eten leren en geen dieet, maar afvallen ging nooit zo makkelijk! Eerste weken is even afkicken van gewoontes maar daar motiveert serafina je voor. Vooral de les etiketten lezen was erg waardevol. Mager gezond én lekker(e alternatieven). Nu inmiddels na 15 weken 12 kilo kwijt en ik blijf doorgaan! Bedankt serafina!

Brenda Kuijpers

Chantal van Lopik

9,5 kilo in 7 weken. Dat zal in 8 weken ongetwijfeld 10 zijn, ik ben heel tevreden. Ik omschrijf de cursus als no-nonsense, wegen, zitten en luisteren. Geen tijd voor levensverhalen van andere en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Het vraagt een uurtje tijd in de week en verder kun je zelf aan de slag met de dagelijkse boodschappen, tuurlijk ga je anders inkopen (gezonder) maar je hoeft niet ver op zoek naar de meest gekke dingen. Gewoon je boterhammen, zuivel, fruit en groenten. Ik heb zelf een eetstoornis (hardnekkig) en met een flinke dosis doorzettingsvermogen, bewustzijn en Serafina ben ik geslaagd voor die eerste kilo’s, op naar de volgende 10!

Chantal van Lopik

Yvonne Castelein

Zeer inspirerende sessies. Je wordt erg bewust gemaakt over de keuzes die je kunt/moet maken. Ik heb het als zeer leerzaam ervaren

Yvonne Castelein

Danielle Hirschfeld-van Leijden

We gaan gewoon door, maar wat is het me meegevallen die eerste 7 weken!!!! Superblij met het resultaat halverwege! Hele leuke en leerzame bijeenkomsten, Serafina, alvast bedankt en tot na de vakantie!

Danielle Hirschfeld-van Leijden

Stephanie Clasquin

wanneer je er over denkt om deze keer af te vallen op een andere manier dan zeg ik: DOEN!
serafina werkt vol passie en die is aanstekelijk!
ik ben iemand die alles lekker vind en dus ook alles eet….
afijn in 7 weken 6,5 kg afgevallen en eerlijk is eerlijk…ik had nooit gedacht dat het me zonder honger zou lukken.
De enorme zoette trek is vele malen minder en de kennis over voeding maakt je bewust. nu 4 weken later ben ik nog niets aangekomen…en eet inmiddels al weer veel meer! Doe je zelf een plezier en schrijf je in!

Stephanie Clasquin

Esther Verboon

Vanavond mijn 8 weken afgerond en (bijna) 8 kilo eraf. Mijn doel was om me fitter te voelen. En ja…wat kilo’s eraf, natuurlijk. Ik heb beide weten te realiseren onder geweldige begeleiding van Serafina. �

Esther Verboon

Michiel van Bergen van der Grijp

Top cursus 10.3 KG eraf in 7 weken eraf

Michiel van Bergen van der Grijp

Hanneke Van Bergen van der Grijp

Super cursus gehad! Serafina is een zeer kundige en enthousiaste coach met aandacht voor haar cursisten. Gezond en fit voel ik me zeer zeker na deze 8 weken. Dank je wel Serafina!

Hanneke Van Bergen van der Grijp

Marjorie van der Steenhoven

Serafina, je bent echt top! Ben nu 2 cursussen verder, heel veel wijzer over voeding, weet goede keuzes te maken, en 10 kilo lichter. Zo blij! Ik wilde heel graag kilo’s kwijt, maar wilde niet álles (lees lekkere dingen) daarvoor laten. Ik wilde op een gezonde manier een blijvend resultaat en af en toe ook eens een stukje taart kunnen eten. Een beetje sceptisch (ik moet het toch wel zelf kunnen, bij mij zal dit vast niet werken) ben ik met de cursus begonnen, maar had er wel heel veel zin in het roer om te gooien. Inmiddels ook 2x pw aan het sporten. Ik ga de laatste cursus ook doen, ik heb veel aan de support vind het fijn om nog even een stok achter de deur te hebben!

Marjorie van der Steenhoven

Wendy Bijman-Lagcher

Superblij met de cursus. In 7 weken tijd 8,1 kilo eraf en 27!! cm van mijn taille door gewoon gezond te eten. Het was fijn om overal weer even bewust van te worden gemaakt. Iedereen weet best waarom hij/zij te zwaar is, maar door alles goed te visualiseren word je je er ook echt bewust van. Ik kan het echt iedereen aanraden! Voor mij was dit slechts het begin. Nu even op eigen kracht verder en in september ga ik verder met de vervolgcursus.

Wendy Bijman-Lagcher

Eline Kosters

Serafina heeft me super goed begeleid! Ik ben 9kg afgevallen tijdens de cursus. Omdat mijn doel van -15kg nog niet bereikt is ga ik door met de vervolg cursus. En dat gaat zeker lukken met haar begeleiding! Ik voel me beter dan ooit!

Eline Kosters

Wendy Van de Groenendaal van der Graaf

Afgelopen acht weken de cursus gevolgd. Met enorm succes. Na vier dagen voelde ik me al fitter en gezonder. En aan het einde van de rit negen kilo afgevallen. Echt geweldig. Bedankt Serafina voor de fijne en goede begeleiding / tips. Ik kan het iedereen aanraden.

Wendy Van de Groenendaal van der Graaf

Margret Oude Brunink

Ik heb onlangs de basis GLS cursus gedaan en de vervolgcursus “nooit meer jojo-en”. Ik ben in 3,5 maand 10 kilo afgevallen en 36 cm kwijt! En ik voel me zóveel lekkerder! Energieker, gezonder, minder opvliegers, betere huid, en dát “alléén maar” door meer beweging en het volgen van je eigen eetplan, mét aardappels, brood, fruit, groente, kwark, heerlijk! Weer “normaal” doen, wat een eye-opener! Ik heb écht geen moment honger gehad! Ontzettend veel geleerd over voeding (je bent wat je eet!) maar ook over hoe je je valkuilen leert herkennen en hoe je daarmee om moet gaan, mindset is alles! Serafina spreekt je toe, soms een beetje “streng” maar áltijd opbeurend en motiverend. Ik heb de cursus online gedaan, en het was fijn om in klein groepsverband ervaringen met elkaar te kunnen delen. Herkenning! Voor mij nóóit meer keto/kha/pillen/druppels/
maaltijdvervangers! Mocht ik tóch terugvallen in oude patronen, dan weet ik Serafina zeker weer te vinden. Serafina, dank je wel voor alles wat je mij hebt geleerd!

Margret Oude Brunink

Dalycia Vianen

Dankzij de GLS methode ben ik bijna 5 kilo kwijt in 7 weken tijd!
Serafina, hartelijk bedankt voor alle kennis die je mij hebt bijgebracht, je eerlijkheid en je humor. Elke week keek ik weer uit naar de les.
Op naar de volgende cursus om nog dichterbij mijn doel te komen!

Dalycia Vianen

Marco Bakker

Ik was op zoek naar hulp bij het afvallen want ik wilde op korte termijn resultaat zien en ik wilde het ook op een gezonde manier doen. Toen kwam ik in contact met Serafina. Zij bied niet alleen een gezond eetplan aan maar legt uit in meerdere cursussen, met behulp van een theorieboek, hoe je je doel kan bereiken. Ook moeilijke situaties en valkuilen komen tijdens de cursussen aan bod. Het sterke punt van Serafina is dat zij heel goed kan onderbouwen waarom je bepaalde dingen beter niet kan eten en andere dingen juist wel moet eten. Dat inzicht zorgt ervoor dat de kans groot is dat je ook op de lange termijn op gewicht blijft.
Wat ook een misverstand is als je op dieet gaat, is dat men denkt dat je minder moet gaan eten en het dan normaal is dat je honger hebt. Dat hoeft dus helemaal niet! Je moet alleen anders (gezond) gaan eten en meer gaan sporten. Dat is in begin erg lastig omdat je lichaam dit niet gewend is, maar als je de knop (mindset) hebt omgezet en je lichaam hier aan gaat wennen, wordt het een stuk makkelijker. Laat je vooral dus niet beïnvloeden door negatieve gedachten aan het begin van cursus.

Marco Bakker

Mike Kappel

Lieve Serafina,
Bedankt voor jouw leerzame cursus “Lekker Gezond Slank’’. Zo voel ik me ook💯. Jij hebt mij geleerd hoe, wat gezond eten is, hoe snel je kan aankomen, bewuste keuzes maken, wat je kan kopen in de supermarkt en kwark wit goud is💛! Ik ben 10 kwijt in 3 maanden, durf ook weer te eten en daar van genieten. Wat een kennis heb jij 👌
In janauri start ik met je vervolgcursus.
Dank je wel lieverd👌💐🌸💗

Mike Kappel

Yara Soares

Bij twijfel doen! Serafina is een goede diëtiste en coach. Ik ben 14 kilo afgevallen in 1,5 jaar en ben er heel blij mee.

Yara Soares

Yvette de Bruin

Dik 5 kg afgevallen met het geweldige GLS eetplan! succes verzekerd, zonder honger!

Yvette de Bruin

renee ypma

Ik ben erg blij dat ik de cursus Gezond Lekker Slank gedaan heb, het heeft me naast de kilo’s die ik ben kwijt geraakt veel gebracht! Ik moest erg wennen aan de opzet en het eetplan in het begin , maar ik heb gemerkt dat het werkt. Dus ik ben ‘om’..! Bedankt Serafina voor je duidelijkheid en betrokkenheid! En je hulp om inzichtelijk te maken dat het niet alleen om de kilo’s gaat maar om de mindset, wat erachter zit, achter een niet-gezond- niet-blijmakend eetpatroon. Mocht je twijfelen om je op te geven: gewoon doen! 👍🤩

renee ypma

Monique van der Ster – Nooteboom

Het is een heel inspirerend eetpatroon. Gewoon eten, maar bewuster, gezond en gevarieerd. Serafina inspireert en motiveert tot een gezond eetpatroon waarbij je tussen een pond en kilo per week afvalt. Zonder honger. Het vraagt discipline om 6 keer per dag te eten. En hoewel ik daar tegenop zag, werd dat heel snel een leuke gewoonte. Mezelf met een kwarkcadeautje verwennen, telkens met n ander soort fruit. Gewoon n cadeautje.

Monique van der Ster - Nooteboom

Paul Derks

Gewoon doen mensen! Je eet gezonder en valt af (als je dat wil). Je leert betere keuzes maken en beter met voeding om te gaan.

Paul Derks

Monica Albersen

Gezond afvallen zonder honger en met blijvend resultaat! Daar viel mijn oog op en was een beetje sceptisch…..nu na 8 weken, ben ik niet alleen 6 kg afgevallen maar is mijn gezondheid stukken verbeterd! 🥳mijn huisarts en diëtiste juichen het allebei toe en willen alles weten over GLS💪ik ga door want geen enkel afval methode heeft mij ooit geholpen totdat ik bij GLS kwam! Ik raad het iedereen aan, ook mede door een geweldige coach als Serafine👍

Monica Albersen

monique jansen

Vol motivatie aan deze cursus begonnen en na 7 weken is er 5,5 kg vanaf!!! Erg blij met de begeleiding en enthousiasme van Serafina. Het eetplan is erg goed vol te houden en je heb zeker geen honger. Zou zeer zeker haar cursus aanraden😍

monique jansen

elly polhuis

Onder zeer deskundige leiding van Serafina is het gelukt 7 kg. Af te vallen in 8 weken. Ze weet heel goed waar ze het over heeft.zelden zo’n positieve vrouw meegemaakt. Ik kan mij weer bijna zonder pijn in mijn rug bewegen. Heb meer energie gekregen. Geen kortademigheid meer. Mijn kledingmaat is met 2 maten naar beneden gegaan. Mijn doel heb ik nog niet bereikt. Daarom ga ik in januari a.s. starten met de vervolgcursus. Dank je wel Serafina.
Elly

elly polhuis

Sharita Van Gent

Sharita Van Gent

voetfris voetfris

Heel goed eetplan,je heb absoluut geen honger!
En toch afvallen!

voetfris voetfris

Annette van Kluijve-Bonebakker

Hele duidelijke en volledige cursus die ook geen maanden duurt. Het is dankzij GLS na jaaaaren gelukt om 3-4 kilo gewicht te verliezen en heel veel centimeters: in totaal 36 cm waarvan 16cm rond mijn taille!😄
Serafina houdt de vaart er goed in en is heel stimulerend. Het fijnste vind ik dat ik me zo goed voel en dat met ‘gewoon’ eten, niks ingewikkelds. Ik ga graag door met de vervolgcursus🥰

Annette van Kluijve-Bonebakker

Danielle.

Danielle.

Yvonne Van Nieuwkoop

Op 10 januari 2024 begonnen met de cursus Gezond Lekker Slank bij Serafina Borger!! Wat ben ik blij dat ik bij haar ben terecht gekomen!
Het is goed vol te houden, geen honger gehad of snaai-momenten! Gewoon lekker en gezond eten. Ben best trots op mezelf 😊 bijna 6 kilo in 7 weken en 28 cm in totaal 💪
Volgende week 1e les vervolgcursus, uiteraard ga ik nog even door! Het gaat de goede kant op, maar ik ben er nog niet!
Waar ik ook erg blij mee ben is dat ik me veel fitter voel. Minder pijn in mijn lijf -vooral mijn benen- van de fibromyalgie! Gebruik al minder pijnstillers! Hoe mooi is dat 💞

Yvonne Van Nieuwkoop

Waar je voor de rest van je leven iets aan hebt.

Ik dacht dat afvallen heel moeilijk zou zijn. Vooral in de overgang. Maar met de juiste begeleiding, een duidelijk eetplan, leren over calorieën en gezonde, slanke eet keuzes ben ik 5 kilo afgevallen tijdens de GLS cursus. Yes!

Mijn kleding staat weer gezellig, ik voel me knap en trots en ben blij dat ik heb mee gedaan. Ik heb nu een eetplan voor het leven waarop ik terug kan vallen. Heel fijn.

Ook een prettige bijkomstigheid is dat de cursus geheel is vergoed door mijn zorgverzekeraar.

Doordat ik mijn lichaam nu beter begrijp, heb ik er alle vertrouwen in dat ik mijn streefgewicht binnen 2 maanden zal bereiken. Een fijn vooruitzicht!

Danielle

Nooit meer jojo-en!

Ik heb onlangs de basis GLS cursus gedaan en de vervolgcursus “nooit meer jojo-en”. Ik ben in 3,5 maand 10 kilo afgevallen en 36 cm kwijt! En ik voel me zóveel lekkerder! Energieker, gezonder, minder opvliegers, betere huid, en dát “alléén maar” door meer beweging en het volgen van je eigen eetplan, mét aardappels, brood, fruit, groente, kwark, heerlijk! Weer “normaal” doen, wat een eye-opener! Ik heb écht geen moment honger gehad! Ontzettend veel geleerd over voeding (je bent wat je eet!) maar ook over hoe je je valkuilen leert herkennen en hoe je daarmee om moet gaan, mindset is alles! Serafina spreekt je toe, soms een beetje “streng” maar áltijd opbeurend en motiverend. Ik heb de cursus online gedaan, en het was fijn om in klein groepsverband ervaringen met elkaar te kunnen delen. Herkenning! Voor mij nóóit meer keto/kha/pillen/druppels/
maaltijdvervangers! Mocht ik tóch terugvallen in oude patronen, dan weet ik Serafina zeker weer te vinden. Serafina, dank je wel voor alles wat je mij hebt geleerd!

Margret Oude Brunink

Boukje Bredenhof

Ik kwam bij Serafina nadat twee buurvrouwen een goed resultaat hadden met kilo’s afvallen met een gezond eetplan. Ik ben nu in acht weken tijd 10 kilo afgevallen. Ik voel me fantastisch en beweeg me een stuk makkelijker. Ik vind het heerlijk dat ik volkoren boterhammen en aardappels eet. ‘We gaan weer gewoon normaal eten’ zegt Serafina. Het bevalt me super goed. Om de 2,5 á 3 uur eten is fijn, zo ga ik niet snaaien vanwege de trek. Ik ben heel blij met het Gezond Lekker Slank eetplan van Serafina. Eindelijk iets om makkelijk vol te houden. Dank je wel Serafina voor je motiverende, stimulerende, passievolle enthousiasme. 🙏🩷🌸🌷

Boukje Bredenhof

Hilda

De cursussen van Gezond Lekker Slank zijn echt een aanrader voor ieder die wil afvallen, geen hongergevoel wil hebben en gewoon aardappels en brood kan blijven eten. Het is, zoals vele hiervoor, hebben gezegd, een eetpatroon die je prima kunt volhouden. Ik ben zo blij dat ik 10 kilo slanker ben en 37 cm in omvang minder. En in mijn geval at ik te weinig en verkeerd en zo zie je maar, daar kwam ik van aan in plaats van dat ik afviel. Meer eten en afvallen wat wil je nog meer? 😉

Hilda

Nanda Graaftdoor

Begin mei dit jaar begonnen bij Serafina en nu in oktober nog steeds 6 kilo lichter op een hele makkelijke manier. Mijn man doet ook een mee met het avondeten en valt ook af. Ik ben 10% van mijn gewicht kwijtgeraakt. Echte eyeopener was dat je gewoon ( gezond) moet eten om af te vallen. En beetje oppassen met uit eten is ook goed te doen. Ik ga nog even door bij je tot ik mijn gewicht heb bereikt toen ik 25 was, niet gek voor den 60+ er hè? Verstandig eten + lekker sporten = gezond en vitaal oud worden. Dank voor de fijne en nuchtere coaching Serafina, je bent een topper!

Nanda Graaftdoor

Laura Moualed

9 kilo in 7 weken tijd afgevallen! Ik ben dus erg positief over deze eetplan en cursus. Dat is het ook, een ‘eetplan’.. niet een ‘dieet’ die je tijdelijk toepast, maar een echte lifestyle switch van je gedrag en omgang met eten. Dit is voor het eerst dat ik ook een methode heb gevonden die voor mij werkt en het voelt ook echt alsof ik dit kan voortzetten na de cursus zonder te veel moeite.
Het werkt, je hebt geen honger, en je valt af! Wel moet je zelf er aan toe zijn en het echt willen.. het is simpel maar vraagt wat dicipline. Serafina is ook top! Erg duidelijk en legt alles op een manier uit dat het kwartje laat vallen. Duidelijke regels en schema. Ook is Serafina beschikbaar voor vragen en advies buiten het cursus.
Ik zou deze cursus aan iedereen aanraden die op een gezonder gewicht wil komen met blijvend effect. Echt een life changer!

Laura Moualed

Corine Roodzant

Heel blij met alle adviezen en support van Serafina! Bewust minus 11 kg afgevallen door gezond te eten zonder hongergevoel! Ik kan het iedereen aanraden!

Corine Roodzant

Carry

Geweldig voedingsadvies ( geen dieet) om af te vallen. Zonder honger afvallen met elke 2 uur eten. Geweldig systeem “GLS “ van en door Serafina. Ik ben inmiddels 15 kg afgevallen.

Carry

Martine Stam

Ik heb inmiddels de basis GLS cursus afgerond en de vervolgcursussen. Ik ben 12 kilo afgevallen en blijf nu al tijd stabiel. De cursussen en coaching van Serafina is heel waardevol, omdat het veel verder gaat dan alleen het afvallen en wat je wel en niet mag eten. Het gaat juist ook over mindset, de oorzaak van emotie eten achterhalen, valkuilen, leren hoe brein en lichaam werken in verhouding tot afvallen en op gewicht blijven. Ze legt ook goed uit dat sporten zo belangrijk is, dat ben ik echt gaan toepassen en voel me echt beter als ik sport.

Voorheen heel wat dieren met poeders, pillen of smerige drankjes geprobeerd, werkte tijdelijk, maar nooit op lange termijn. Dit is met gewoon normaal betaalbaar eten.

Ik ben Serafina heel dankbaar en blijf online cursussen meedoen omdat ik dat gevoelsmatig nodig heb.

Echt aanrader voor iedereen die blijvend wil afvallen en daardooe veel lekkerder in vel.

Martine Stam

Aida Grgic

Ik kwam op de punt dat ik het zelf niet meer wist wat te doen. Mijn overgang klachten waren heel erg. Veel hartkloppingen, opvliegers, mijn buik leek echt alsof ik 9 manden zwanger was. Toen heb ik gereageerd op de oproep van Serafina en nu 8 weken later wat kilo’s kwijt en veel cm. Waar ik echt blij mee ben, maar vooral ben ik blij dat mijn klachten veel minder zijn geworden. Ik heb geen hartkloppingen en opvliegers meer. Ik wist dat mijn kilo’s niet snel zullen gaan omdat ik ook hormonen gebruik maar alles wat af gaat is mooi meegenomen. Ik ga een hele mooie zomervakantie tegemoet en na de vakantie starten met vervolgcursus. Bedankt Serafina

Aida Grgic

Anne-Marie Rietveld

Ik heb heel lang uitgesteld om me aan te melden en ook nu zat ik vol met excuses maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Serafina weet je al geen ander te motiveren en tot je door te dringen en je helpen te realiseren waarom je doet wat je doet! Een perfecte combinatie waardoor ik begin te geloven dat ik dit ga redden. Op naar de vervolgcursus en de volgende 10 kilo.

Anne-Marie Rietveld

Jannet Klompie

Whow, wat een leuke en gezellige cursus, en niet te vergeten, het belangrijkste!! een werkend eetplan😉👍.
Ik ben januari gestart, (na vele andere mislukte pogingen, ook door mijn diabetes,) maar deze cursus GLS van Serafina werkt echt.
De lessen zijn gewoon zo leuk en leerzaam, het dieetplan zonder poespas, en gewoon goed vol te houden.
Ik ben ruim 10 kilo en 55cm totale omvang kwijt, nou hoe gaaf is dit!!
En wat ook zo geweldig is, dat is dat mijn bloedsuikerspiegel een heel stuk verlaagd is.
Lieve Serafina bedankt voor je onwijs leuke en gezellige lessen.
Ik kan eigenlijk niet zonder je, maar ga het toch proberen 😉😂
En lukt het me niet alleen,( als ik weer in mijn oude eetpatroon val) kom ik gauw weer terug.
Want zoals jou motto is:
Als je doet wat je deed, hou je wat je hebt!!
Dat staat in mijn geheugen.
Liefs Jannette Klomp

Jannet Klompie

Anna

Geweldige cursus van Serafina! Door haar heb ik weer een normale relatie met voeding gekregen en ben ik van mijn teveel aan buikvet af én van mijn suikerverslaving.

Bedankt Serafina, je hebt mij echt fantastisch begeleid en jouw cursus kan ik dan ook echt iedereen aanraden.

Anna

Nadia Vis

Top cursus!!
Als je denk ik kan het toch niet ga naar gezond lekker slank! Want dat dacht ik ook en ik ben nu 15 kilo afgevallen.

Nadia Vis

Suzanne van Egmond

Vanaf september ’22 heb ik hard aan mezelf gewerkt om af te vallen en me beter in mijn lijf te voelen. Het afvallen ging langzaam en het was zeker niet altijd makkelijk. Het vergt volhardendheid en discipline om niet terug te vallen in oude gewoontes (lees: te eten / snoepen als je moe, verveeld, verdrietig, boos, chaotisch, gestrest of vrolijk bent), maar ik heb volgehouden met de hulp van Serafina (en natuurlijk mijn medecursisten die precies begrijpen wat je doormaakt!). Met elke week dat duwtje in de rug die ik nodig had, soms een streng woordje als ik te veel buiten het eetplan had genomen, maar altijd met liefdevolle steun en een duidelijk plan, is het gelukt om nu (bijna) bij mijn doel te komen. En daar ben ik dus trots op! Ik voel me blij, positief en gezond en dat gun ik iedereen. Serafina heeft me laten inzien dat het eigenlijk allemaal draait om mindset en kennis (over jezelf). Gewoon gezond, lekker eten en terug naar normaal!
Haar nieuwe methode (GLS-methode) geeft een duidelijk eetplan om je aan te houden en de bijbehorende lessen geven je inzichten over jezelf, je lichaam, jouw denkwijzen en hoe ze vastgeroest zitten in je brein. Maar bovendien, hoe je daar weer uitkomt. Met een positief mindset helpt Serafina ook jouw mindset te veranderen!

Suzanne van Egmond

Lindy Spanjaard

Veel geleerd de afgelopen weken, vooral verstandige keuzes maken die ik in de toekomst mee ga nemen.

Lindy Spanjaard

H de Rooij

In januari begonnen bij Gezond Lekker Slank. Een concept wat écht werkt! Serafina begeleidt je door de cursus heen, weet waar ze het over heeft en helpt je daar waar nodig. Ik was niet veel te zwaar maar kreeg wat last van buikvet en daardoor zat mijn kleding niet meer prettig. Het lukte mij niet om alleen de knop om te zetten. Met behulp van Serafina is dat wel gelukt. Ben inmiddels 8 kg lichter en 11 cm minder buikomvang. Kan echt iedereen deze cursus aanraden. Het is dé manier om een andere mindset te krijgen, want dat is er écht voor nodig om blijvend af te vallen. Ik heb de cursus online gevolgd. Ben erg tevreden! 🙂

H de Rooij

Danielle

Ik ben heel blij met het GLS plan en de begeleiding van Serafina. Ze heeft mij heel veel inzichten gegeven over eten en gedachten daarover. Het GLS plan werkt, 10 kilo afgevallen in 10 weken. Je Gezond voelen, Lekker eten en Slank blijven. Dank je wel Serafina! Wat een eye opener.

Danielle

Bart en Michelle ..

Met gezond en normaal eten afvallen! Het werkt! Fijne begeleiding en nieuwe inzichten van Serafina. Ik ben blij deze stap te hebben gezet.

Bart en Michelle ..

Lisette Brunia

Goede voorlichting over voedsel. Je valt af met normaal eten en drinken zonder hongergevoel. Ik ben erg tevreden over GLS. Serafina is een topper met goede tips.

Lisette Brunia

Jessica

Wauw wat ben ik weer blij met mezelf. Na de cursus van Serafina voel ik me weer goed in mijn lichaam. Zoek jij een methode om af te vallen en welke ook werkelijk vol te houden is?? Ik ben ervan overtuigt dat de cursus Gezond Lekker Slank de oplossing is!
Dankjewel Serafina 😊

Jessica

Inge van Kleeff

Inge van Kleeff

Wendy Van de Groenendaal van der Graaf

Afgelopen acht weken de cursus gevolgd. Met enorm succes. Na vier dagen voelde ik me al fitter en gezonder. En aan het einde van de rit negen kilo afgevallen. Echt geweldig. Bedankt Serafina voor de fijne en goede begeleiding / tips. Ik kan het iedereen aanraden.

Wendy Van de Groenendaal van der Graaf

Nathalie Vh H

Super leuke cursus. Heel makkelijk vol te houden!

Nathalie Vh H

Jaleesa Rodrigues

Super leuk om op deze manier af te vallen ik ben 5 kilo in 8 weken verloren en zelfs nu na de feestdagen zijn ze er nog steeds vanaf nu na de feestdagen gaan we er weer voor. Nieuw jaar nieuwe kansen !!!

Jaleesa Rodrigues

Eelco Hoekstra

Ik heb enorm veel profijt gehad van deze leuke cursus. Na 6 weken al meer dan 9 Kg. afgevallen. Niet alleen zijn de sessies informatief, het was ook gewoon gezellig!
Ik heb vooral veel geleerd over bepaalde voedingsstoffen en hoe ik dat het best kon aanpassen i.c.m. werk en mijn fitness doelen.
Daarnaast is Serafina onwijs aardig en altijd bereikbaar voor vragen, voor als je het even niet meer weet!
Nog 1 week te gaan, heel benieuwd naar mijn progressie en nieuwe waardes (Omtrek, vet %, rust metabolisme etc)!
Super bedankt Serafina!

Eelco Hoekstra

Michelle Muller

Hoi Serafina,

Ik wil graag met anderen mijn ervaring met jouw cursus Fit & Slank delen. Dit was echt enorm goed voor mij. Ik heb heel veel goede inzichten van je geleerd en deze ook in mijn dagelijks eetpatroon doorgevoerd. Ik ben inmiddels bijna 8 kilo kwijt en (nog belangrijker) voel me super fit. Bedankt hiervoor!

Groet,

Michelle

Michelle Muller

Fanny Meijers

Super! In no time een paar kilo eraf op een gezonde manier die je ook vol kunt blijven houden!

Fanny Meijers

Dominique Fleur Naomi Post

is een goede instructrice , heb je wel een goeie aan …

Dominique Fleur Naomi Post

Linsey Peterse

Linsey Peterse

Dorien Saperas

Dorien Saperas

Antonio Anselmo

Antonio Anselmo

Marieke van Bergen van der Grijp

Marieke van Bergen van der Grijp

Bep Kleingeld

Bep Kleingeld

Yalciner Beyhan

Ik heb tussen november en nu een cursus gevolgd bij Serafina! Ze heeft mij zo goed geholpen en ben haar daar ook dankbaar voor. Toen ik dacht dat er geen weg terug meer was vwb kilo’s heeft Serafina met haar tips mijn onderbewuste weten te raken. Ik ga nog even door om mijn gedrag te veranderen en deze levensstijl volledig eigen te maken. Bedankt Serafina!

Yalciner Beyhan

Miranda van der Graaf

Hele fijne cursus! Serafina is super enthausiast! Super goede adviezen en handvatten gekregen om zelf verder te kunnen. 7,3 kg kwijt En flink wat centimeters in 7 weken. Geen honger! ik was sceptisch over de hoeveelheid eten en dacht…..wat veel! dat gaat nooit goed komen. Ik moest koolhydraten eten 😳😳
Maar niks is minder waar! En een energie dat ik ervoor terug kreeg. Ik voel mezelf echt zoveel fitter en vrolijker, en daar profiteert uiteindelijk het hele gezin van mee! Serafina….Bedankt 💐

Miranda van der Graaf

Christa Jansen-ju

Het geeft echt een stimulans om je echt aan je gezonde voeding te houden.
Serafina coach je echt 8 weken lang en vooral de goede tips van gezonde voeding.
Etiketten lezen is vooral heel belangrijk die op de producten staan.
en de regel van 3 is zeer belangrijk.
Ben in 8 weken 5.5 kilo afgevallen.
Nu met de motivatie van Serafina gaan we verder voor de laatste 4.5 kilo.
Serafina bedankt voor je inzet en enthousiaste om ons op het goede pad te krijgen met gezonde voeding. Meten is weten de 1ste les alles opgemeten. Taille bovenbenen heupwijdte borstwijdte boezemwijdte.
Was 26-10-2021 495
14-12-2021 448

SUPER BEDANKT.
DAMES EN HEREN DEZE CURSUS IS EEN AANRADER.
IK ZEG GEWOON DOEN👍👍👍🙂🙂

Christa Jansen-ju

Liesje Logo

Serafina heeft een hele prettige manier van coachen. Ze stimuleert en gelooft in de cursist en ondertussen leert ze me heel wat bij over vitale en fatale voeding.
Serafina is een Topper, heel hartelijk aanbevolen!

Liesje Logo

Maria Gimeno-font

Wat heb ik een hoop geleerd over voeding dank zijn Serafina ik ben in 7 weken 6,6 kilo afgevallen ik ben zo blij mee ik gaat de vervolg cursus doen want wil nog veder afvallen maar ik vond een hele goede en fijne cursus dank zijn jou Serafina
Ik vind jou hele goede en fijne coach ik raad iedereen aan is goed te doen en je heb geen honger je mag veel eten wat willen we nog meer veel eten en toch afvallen dat wil toch iedereen

Bedankt Serafina voor deze ervaring

Maria Gimeno-font

Lisaa Summer

Zorgen dat je geen snaai momenten heb, dat doe je met je eetplan. Doorgaan en gemotiveerd zijn, daarmee zet je je mind zodat je levenswijze, cq eet manier totaal verander. Gezond en 6 eetmomenten is goed voor je geest en lijf. Daar word je blij van!

Lisaa Summer

Nessa VJ

beste keus ever! zoveel geleerd over voeding, manier van leven omtrent eten etc etc.
langzaamaan afgevallen, want dat was ook m’n doel. De tips en tricks 😀 Bedankt serafina!
Ik raad dit iedereen aan die af wilt vallen en op lange termijn wilt volhouden.
Hier kan geen dieet tegen op. Ik heb ook nooit geweten dat je zoveel kon/moest eten om af te vallen!

Nog twee kilo te gaan 🤏💪

Nessa VJ

Melissa Van Der Horst Theisens

Wat heb ik een hoop geleerd ! En wauw wat moet je veel eten om af te vallen
Je bent een topper bedankt voor deze super cursus
4,5 kg kwijt in 6 weken
Januari verder met cursus 2
Bedankt ❤️

Melissa Van Der Horst Theisens

Anneke Lans

in een woord GEWELDIG. gewoon eten en geen honger. goed voor je gezondheid mijn bloeddruk is van 155 naar 125 gegaan, GEWELDIG toch.
bedankt Serafina .

Anneke Lans

Leslie van Oosten

Na een aantal weken goed sporten (3-4x per week) en goed op mij voeding letten (6 eetmomenten en weinig snoepen) viel ik geen gram af, iets ging er niet goed. De sportinstructeur attendeerde mij op de Fit en Slank cursussen van Serafina, en in september ben ik daar aan begonnen. Ik hoopte vooral veel informatie over voeding te krijgen en dat lukte. Het bleek dat ik te weinig!! at en regelmatig de verkeerde keus maakte in tussendoortjes (ontbijtkoek, granenrepen etc.) Met dit eetplan zit je de hele dag vol, je hebt geen honger tot je volgende eetmoment en hierdoor amper trek in iets ‘ongezonds’. Daarom is dit geen dieet maar een lifestyle die je, je hele leven goed kan volhouden. In 7 weken 5,3 kilo kwijt inclusief een groei van 0,5kg in mijn spiermassa. Volgens Serafina ben je dan ‘een gekkie’ omdat dat voor vrouwen erg lastig is op peil te houden. Ik ben enorm blij met het resultaat en ga door tot mijn doel is behaald. Iedereen die wilt afvallen of een gezonde leefstijl wilt, raadt ik aan deel te nemen aan deze cursus. Het levert je altijd wel íéts op. Bedankt Serafina voor deze levensles. 👏🏻

Leslie van Oosten

José van Bochove-Kleiborn

Na veel twijfelen begonnen met de cursus bij Serafina. Een collega met een geweldig resultaat gaf mij de motivatie om dit te gaan doen.
Ik had dacht ik een onhaalbaar streefgewicht voor mijzelf gezet, maar wat bleek….binnen 7 weken heb ik dit streefgewicht behaald. In 7 weken 9 kilo afgevallen!
Dit gewoon door te luisteren naar alle wijze woorden van Serafina en haar advies te volgen.
Nooit gedacht dat ik de aangekomen kilo’s door onder andere een te langzaam werkende schildklier zo makkelijk af zou vallen!
Nu is mijn schildklier weer in balans en ga ik er voor zorgen dat ik mijn gewicht ook in balans houd. Ik heb daar door Serafina alle vertrouwen in.

Dank je wel Serafina voor al je wijze woorden, tips, humor en motiverende woorden.

José van Bochove-Kleiborn

Ilonka van der Kraats

Door de cursus meer inzicht gekregen in wat je eet en daarbij nogeens afgevallen ook. Super blij.

Ilonka van der Kraats

Stephanie Steenbergen

Super veel geleerd van Serafina. Het js makkelijk vol te houden en lekker ook!

Stephanie Steenbergen

Margriet Muhren

na 12 mnd blessure hielspoor gezond verstand gewicht fit en slank. Nu sinds juli er 12 kg lichter en ga nog voor de 5 kg eraf! en vandaag weer een mijlpaal 7 km hardgelopen in 53 minuten..trots dat ik door jullie coaching zo ver nen gekomen!!
Echt een aanrader! 6x perdag eten en geen honger gevoel, genoeg drinken en gezond eten ! ouderwets vernieuwend door te weten hoe je je kacheltje in je lijf laat branden op de slimme manier!

Margriet Muhren

Sonja Ijspeerd

Net de cursus afgesloten en het is een absolute aanrader! Naast 5,2 kilo lichter en 19 cm kwijt heb ik veel geleerd over voeding, valkuilen en is dit een les voor het leven! Serafina is een topper, mocht je twijfelen, gewoon gaan, die 8 x een uur brengen je zoveel👍

Sonja Ijspeerd

Mirelle Hillebrand-Worst

Serafina is een hele fijne, leuke, spontane vrouw die mij motiveert om fit en slanker te worden en na 8 weken al een heel mooi resultaat mogen behalen maar we gaan doorrrr.

Mirelle Hillebrand-Worst

Liselotte Visser

Gewoon goed eten en meer bewegen. Zo simpel is het maar ook zo moeilijk. Serafina heeft me weer op de juiste manier er naar laten kijken. -6 ondertussen en nog steeds lekker bezig!!

Liselotte Visser

Martine Stam

Serafina, bedankt voor je goede begeleiding.
Inmiddels 6 kilo kwijt en ik ga zeker nog door tot de 63 kilo!

Je begeleiding is duidelijk, interessant, no nonsense & heerlijk Rotterdams!

Woorden EN daden!

Martine Stam

Brenda Kuijpers

Super fijn! Heel simpel basis regels van eten leren en geen dieet, maar afvallen ging nooit zo makkelijk! Eerste weken is even afkicken van gewoontes maar daar motiveert serafina je voor. Vooral de les etiketten lezen was erg waardevol. Mager gezond én lekker(e alternatieven). Nu inmiddels na 15 weken 12 kilo kwijt en ik blijf doorgaan! Bedankt serafina!

Brenda Kuijpers

Chantal van Lopik

9,5 kilo in 7 weken. Dat zal in 8 weken ongetwijfeld 10 zijn, ik ben heel tevreden. Ik omschrijf de cursus als no-nonsense, wegen, zitten en luisteren. Geen tijd voor levensverhalen van andere en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Het vraagt een uurtje tijd in de week en verder kun je zelf aan de slag met de dagelijkse boodschappen, tuurlijk ga je anders inkopen (gezonder) maar je hoeft niet ver op zoek naar de meest gekke dingen. Gewoon je boterhammen, zuivel, fruit en groenten. Ik heb zelf een eetstoornis (hardnekkig) en met een flinke dosis doorzettingsvermogen, bewustzijn en Serafina ben ik geslaagd voor die eerste kilo’s, op naar de volgende 10!

Chantal van Lopik

Yvonne Castelein

Zeer inspirerende sessies. Je wordt erg bewust gemaakt over de keuzes die je kunt/moet maken. Ik heb het als zeer leerzaam ervaren

Yvonne Castelein

Danielle Hirschfeld-van Leijden

We gaan gewoon door, maar wat is het me meegevallen die eerste 7 weken!!!! Superblij met het resultaat halverwege! Hele leuke en leerzame bijeenkomsten, Serafina, alvast bedankt en tot na de vakantie!

Danielle Hirschfeld-van Leijden

Stephanie Clasquin

wanneer je er over denkt om deze keer af te vallen op een andere manier dan zeg ik: DOEN!
serafina werkt vol passie en die is aanstekelijk!
ik ben iemand die alles lekker vind en dus ook alles eet….
afijn in 7 weken 6,5 kg afgevallen en eerlijk is eerlijk…ik had nooit gedacht dat het me zonder honger zou lukken.
De enorme zoette trek is vele malen minder en de kennis over voeding maakt je bewust. nu 4 weken later ben ik nog niets aangekomen…en eet inmiddels al weer veel meer! Doe je zelf een plezier en schrijf je in!

Stephanie Clasquin

Esther Verboon

Vanavond mijn 8 weken afgerond en (bijna) 8 kilo eraf. Mijn doel was om me fitter te voelen. En ja…wat kilo’s eraf, natuurlijk. Ik heb beide weten te realiseren onder geweldige begeleiding van Serafina. �

Esther Verboon

Michiel van Bergen van der Grijp

Top cursus 10.3 KG eraf in 7 weken eraf

Michiel van Bergen van der Grijp

Marjorie van der Steenhoven

Serafina, je bent echt top! Ben nu 2 cursussen verder, heel veel wijzer over voeding, weet goede keuzes te maken, en 10 kilo lichter. Zo blij! Ik wilde heel graag kilo’s kwijt, maar wilde niet álles (lees lekkere dingen) daarvoor laten. Ik wilde op een gezonde manier een blijvend resultaat en af en toe ook eens een stukje taart kunnen eten. Een beetje sceptisch (ik moet het toch wel zelf kunnen, bij mij zal dit vast niet werken) ben ik met de cursus begonnen, maar had er wel heel veel zin in het roer om te gooien. Inmiddels ook 2x pw aan het sporten. Ik ga de laatste cursus ook doen, ik heb veel aan de support vind het fijn om nog even een stok achter de deur te hebben!

Marjorie van der Steenhoven

Hanneke Van Bergen van der Grijp

Super cursus gehad! Serafina is een zeer kundige en enthousiaste coach met aandacht voor haar cursisten. Gezond en fit voel ik me zeer zeker na deze 8 weken. Dank je wel Serafina!

Hanneke Van Bergen van der Grijp

Wendy Bijman-Lagcher

Superblij met de cursus. In 7 weken tijd 8,1 kilo eraf en 27!! cm van mijn taille door gewoon gezond te eten. Het was fijn om overal weer even bewust van te worden gemaakt. Iedereen weet best waarom hij/zij te zwaar is, maar door alles goed te visualiseren word je je er ook echt bewust van. Ik kan het echt iedereen aanraden! Voor mij was dit slechts het begin. Nu even op eigen kracht verder en in september ga ik verder met de vervolgcursus.

Wendy Bijman-Lagcher

Eline Kosters

Serafina heeft me super goed begeleid! Ik ben 9kg afgevallen tijdens de cursus. Omdat mijn doel van -15kg nog niet bereikt is ga ik door met de vervolg cursus. En dat gaat zeker lukken met haar begeleiding! Ik voel me beter dan ooit!

Eline Kosters

Bedankt Serafina

Inmiddels ben ik 5 kilo kwijt en bijna op streefgewicht. Voedingsleer is mij niet geheel onbekend. Leuk om te horen hoe de huidige voedingsinzicten zijn. Die kennis bracht je op een leuke speelse manier over. Vind je een enthousiaste vrouw met een enorme drive en veel passie voor voor je vak! Tot ziens, Désirée

Désirée van der Poort

gls doen !

Ik heb de cursus GLS bij Serafina
Gevolgd en erg blij mee, veel geleerd en inzichten gekregen.
Je mag heel veel eten en toch afvallen
Ik heb nu eetrust. In 7 weken 3,8 kilo kwijt en ga lekker zo door

Jolanda L.

Trots en dankbaar

Mijn favoriete nummer 1 van mijn To Do list was en is afvallen.
Mijn streefgewicht is bijna bereikt.
Dankzij Serafina 9 kilo lichter en 44 cm armer 🥳
Fantastisch

Gewoon doen !!!! Is goud waard !!!!

Eric

Geweldig

Geweldige cursussen en begeleiding door Serafina. Ik ben meerder kilo’s afgevallen en ga nog even door. Het is gewoon eten en eigenlijk is het geen dieet. Veel nuttige informatie. De GLS methode vergeet ik nooit meer.

Nathalie van t Hof

Top!

Zojuist de GLS cursus afgerond. Een leerzame cursus, met gezond en normaal (lees: VEEL) eten. Ruim 6 kg afgevallen en 23 cm kwijt. Dit alles zonder honger. Veel bewustwording en fijne uitleg door Serafina.

Michelle A

Christine van Wijngaarden

Twee weken geleden de cursus GLS afgerond; resultaat: ruim 5,5 kg afgevallen en 27 centimeter! De cursus geeft je heel veel nieuwe inzichten in je voedingspatroon en je leert weer “normaal” gezond te eten en drinken; zonder honger tussendoor! De bijeenkomsten waren altijd heel gezellig en heb ontzettend veel geleerd met name over etiketten lezen. Serafina weet waar ze over praat en brengt dit op een leuke ontspannen manier over. Dit is geen “dieet” maar een cursus waarbij je veel leert en vooral je mindset verandert!

Christine van Wijngaarden

Amanda van der Ham

Eindelijk is het met gelukt om af tevallen. Dankzij Serafina gezond lekker slank,en blijvend met de vervolg cursus erna. Superblij ben ik!!!

Amanda van der Ham

Linda De Valk

Leuke en vooral leerzame online cursus.
Met vele tips, om toe te passen in je dagelijkse leven.
Bedankt serafina….

Linda De Valk

Marjolein Minnaar

Voor ik begon met deze cursus was ik nogal sceptisch over een dieet. Na meerdere diëten gevolgd te hebben die niet goed vol te houden waren gaf ik de moed bijna op. Nu ben ik heel erg blij dat ik aan deze GLS cursus meegedaan heb want het is nog nooit zo makkelijk geweest om een dieet te volgen en vol te houden. Binnen 8 weken bijna 9 kilo kwijt!

Zeer positief dus.

Marjolein Minnaar

Daniëlle Bek

Altijd had ik na een dieet de struggle met hoe nu verder. Bij Serafina absoluut niet. Het GLS-eetplan is een ware uitkomst, alles is nog steeds mogelijk, maar je gaat er met andere ogen naar kijken. De informatie die je krijgt en de interactie met de anderen die in “hetzelfde schuitje” zitten, maakt het zelfs leuk en interessant. 7 Kilo in 7 weken, het is echt mogelijk en het is mij op die ene ons na ook gelukt. En dan ook nog eens de handvatten om door te gaan en op gewicht te blijven. Een geweldige ervaring en absoluut een aanrader.

Daniëlle Bek

Tamara Blom

Ik ben echt fan van Serafina en van haar cursussen!! En ik kan deze methode aan iedereen aanraden. We zouden allemaal de kans moeten krijgen om te leren wat gezonde keuzes zijn rondom eten, waarbij je nog steeds genoeg en lekker kan eten! Ik geniet weer van eten, ben na ruim 30 jaar vechten met mezelf mijn emotie-eten de baas, ben inmiddels 17,5 kilo lichter en kan mijn kinderen nu ook de juiste adviezen geven voor gezonde voeding. Ik gun iedereen de GLS-methode!

Tamara Blom

Jannet Klompie

Ik heb de cursus:
” Gezond Lekker Slank ”
gedaan bij Serafina.
En kan niet anders zeggen dan Top.
Heb geleerd bewust te worden van gezond eten. Wat goed te doen is, zonder moeilijke recepten, en toestandjes. Dit kun je volhouden 👍💪
Ben bijna kilo zes lichter in 7 wkn.
En wat voor mij ook zeer belangrijk is,( heb diabetes type 1) de insuline hoeveelheid moeten aanpassen vanwege de goede bloedsuikers!! Voel me lekker, en heb ook zoveel meer energie.
Nou daar word ik toch helemaal blij van!!!!🥰
Met plezier nu naar de vervolgcursus 👍
De lessen zijn leerzaam, maar ook niet onbelangrijk: heel leuk en gezellig 😉
Groetjes Jannette

Jannet Klompie

chantal van lopik

Ik ben zeer tevreden over de lessen van “Gezond Lekker Slank”, Serafina zorgt elke keer weer voor een les vol met goede informatie. Een heldere uitleg en andere kijk op voeding.
Je leert gezonde keuzes maken en voldoende te eten. Gewoon die boterhammen en aardappelen, je leert ze weer waarderen.
Ik ben 9,5 kilo kwijt, de eerste stap is voor mij gezet en hoop in de vervolg nog zo’n mooi resultaat te boeken.

Dankjewel Serafina, ik zou wensen dat iedereen kennis met jouw methode mag maken.

chantal van lopik

Rob Van Lopik

Geweldige begeleiding en inzicht over het verantwoord eten, geen honger, en toch veel mogen eten.
Mij heeft het weer een ander gezicht en leven gegeven.

Rob Van Lopik

Tessa kroon

Zo blij dat ik 10 weken geleden mij inschreef voor de cursus bij serafina.
Ik ben al jaren terug een keer heel veel afgevallen met een dieet dat ging toen heel snel dat was natuurlijk fijn alleen merkte ik dat mijn gedachten nog helemaal niet daarbij paste voelde mij eigenlijk heel onzeker ook was ik bang om weer te gaan eten miste echt begeleiding…
Nu ben ik inmiddels ook ruim 10 kilo afgevallen weet wat ik wel en niet kan eten en weet wat mijn valkuilen zijn .
Dankzij serafina wordt mijn lichaam kleiner maar mijn eigenwaarde groter !!!

Tessa kroon

Carola Poel

Op advies van een vriendin begonnen bij Serafina en wat ben ik daar blij mee! Bijna 6 kilo in 7 weken kwijt. Daar ben ik heel blij mee. Maar waar ik vooral heel blij mee ben is dat ik weer normaal met voeding kan omgaan. Ik was de gezonde relatie met voeding helemaal kwijt na de afgelopen jaren van alles te hebben geprobeerd om af te vallen. Serafina gebruikt haar gezond verstand, want verstand van voeding heeft ze zeker! 🙂 Ik ben door haar weer normaal, simpel en genoeg gaan eten én ik val nog af ook! Geen honger, geen snaaimomenten meer, een bak aan kennis mee naar huis en met het grote enthousiasme wat ze heeft… heb ik zin om verder te gaan met de vervolg cursus! Op naar mijn streefgewicht!
Bedankt!

Carola Poel

Miranda de jong

Wik je echt voor altijd van je kilo’s af? Serafina begeleid je in dit proces op een hele energieke opbouwende manier.

Miranda de jong

Sandra Oordt

Serafina bedankt!
1 september begonnen bij Serafina. Nu, 16 weken later, ruim 14 kilo kwijt en heel veel kennis met betrekking tot voedsel en mijn lichaam rijker. Ik heb genoten van de 2 cursussen en ga zeker verder met het eetplan en met sporten (tegen mijn eigen verwachting in 🤭). Het heeft me zoveel opgeleverd!
Sandra Teeuw-Oordt.

Sandra Oordt

Karin Niemantsverdriet

Door gewoon te eten toch afvallen…het is waar 13 kilo in 14 weken en ik mis niets in mijn voedingspatroon. Geweldige coach inspirerend en down to earth 👍🏼👍🏼

Karin Niemantsverdriet

Simone Leentvaar

Al jaren zich bewezen door professionele begeleiding in (blijvend) gewichtsverlies door helpen met eetpatroon te doorbreken en te veranderen. Bewustwording gezond eten en eetgedrag.

Simone Leentvaar

Rob van Doorne

Rob van Doorne

Antonio Anselmo

Antonio Anselmo

Marieke van Bergen van der Grijp

Marieke van Bergen van der Grijp

Bep Kleingeld

Bep Kleingeld

Yalciner Beyhan

Ik heb tussen november en nu een cursus gevolgd bij Serafina! Ze heeft mij zo goed geholpen en ben haar daar ook dankbaar voor. Toen ik dacht dat er geen weg terug meer was vwb kilo’s heeft Serafina met haar tips mijn onderbewuste weten te raken. Ik ga nog even door om mijn gedrag te veranderen en deze levensstijl volledig eigen te maken. Bedankt Serafina!

Yalciner Beyhan

Miranda van der Graaf

Hele fijne cursus! Serafina is super enthausiast! Super goede adviezen en handvatten gekregen om zelf verder te kunnen. 7,3 kg kwijt En flink wat centimeters in 7 weken. Geen honger! ik was sceptisch over de hoeveelheid eten en dacht…..wat veel! dat gaat nooit goed komen. Ik moest koolhydraten eten 😳😳
Maar niks is minder waar! En een energie dat ik ervoor terug kreeg. Ik voel mezelf echt zoveel fitter en vrolijker, en daar profiteert uiteindelijk het hele gezin van mee! Serafina….Bedankt 💐

Miranda van der Graaf

Christa Jansen-ju

Het geeft echt een stimulans om je echt aan je gezonde voeding te houden.
Serafina coach je echt 8 weken lang en vooral de goede tips van gezonde voeding.
Etiketten lezen is vooral heel belangrijk die op de producten staan.
en de regel van 3 is zeer belangrijk.
Ben in 8 weken 5.5 kilo afgevallen.
Nu met de motivatie van Serafina gaan we verder voor de laatste 4.5 kilo.
Serafina bedankt voor je inzet en enthousiaste om ons op het goede pad te krijgen met gezonde voeding. Meten is weten de 1ste les alles opgemeten. Taille bovenbenen heupwijdte borstwijdte boezemwijdte.
Was 26-10-2021 495
14-12-2021 448

SUPER BEDANKT.
DAMES EN HEREN DEZE CURSUS IS EEN AANRADER.
IK ZEG GEWOON DOEN👍👍👍🙂🙂

Christa Jansen-ju

Liesje Logo

Serafina heeft een hele prettige manier van coachen. Ze stimuleert en gelooft in de cursist en ondertussen leert ze me heel wat bij over vitale en fatale voeding.
Serafina is een Topper, heel hartelijk aanbevolen!

Liesje Logo

Maria Gimeno-font

Wat heb ik een hoop geleerd over voeding dank zijn Serafina ik ben in 7 weken 6,6 kilo afgevallen ik ben zo blij mee ik gaat de vervolg cursus doen want wil nog veder afvallen maar ik vond een hele goede en fijne cursus dank zijn jou Serafina
Ik vind jou hele goede en fijne coach ik raad iedereen aan is goed te doen en je heb geen honger je mag veel eten wat willen we nog meer veel eten en toch afvallen dat wil toch iedereen

Bedankt Serafina voor deze ervaring

Maria Gimeno-font

Lisaa Summer

Zorgen dat je geen snaai momenten heb, dat doe je met je eetplan. Doorgaan en gemotiveerd zijn, daarmee zet je je mind zodat je levenswijze, cq eet manier totaal verander. Gezond en 6 eetmomenten is goed voor je geest en lijf. Daar word je blij van!

Lisaa Summer

Nessa VJ

beste keus ever! zoveel geleerd over voeding, manier van leven omtrent eten etc etc.
langzaamaan afgevallen, want dat was ook m’n doel. De tips en tricks 😀 Bedankt serafina!
Ik raad dit iedereen aan die af wilt vallen en op lange termijn wilt volhouden.
Hier kan geen dieet tegen op. Ik heb ook nooit geweten dat je zoveel kon/moest eten om af te vallen!

Nog twee kilo te gaan 🤏💪

Nessa VJ

Melissa Van Der Horst Theisens

Wat heb ik een hoop geleerd ! En wauw wat moet je veel eten om af te vallen
Je bent een topper bedankt voor deze super cursus
4,5 kg kwijt in 6 weken
Januari verder met cursus 2
Bedankt ❤️

Melissa Van Der Horst Theisens

Anneke Lans

in een woord GEWELDIG. gewoon eten en geen honger. goed voor je gezondheid mijn bloeddruk is van 155 naar 125 gegaan, GEWELDIG toch.
bedankt Serafina .

Anneke Lans

Leslie van Oosten

Na een aantal weken goed sporten (3-4x per week) en goed op mij voeding letten (6 eetmomenten en weinig snoepen) viel ik geen gram af, iets ging er niet goed. De sportinstructeur attendeerde mij op de Fit en Slank cursussen van Serafina, en in september ben ik daar aan begonnen. Ik hoopte vooral veel informatie over voeding te krijgen en dat lukte. Het bleek dat ik te weinig!! at en regelmatig de verkeerde keus maakte in tussendoortjes (ontbijtkoek, granenrepen etc.) Met dit eetplan zit je de hele dag vol, je hebt geen honger tot je volgende eetmoment en hierdoor amper trek in iets ‘ongezonds’. Daarom is dit geen dieet maar een lifestyle die je, je hele leven goed kan volhouden. In 7 weken 5,3 kilo kwijt inclusief een groei van 0,5kg in mijn spiermassa. Volgens Serafina ben je dan ‘een gekkie’ omdat dat voor vrouwen erg lastig is op peil te houden. Ik ben enorm blij met het resultaat en ga door tot mijn doel is behaald. Iedereen die wilt afvallen of een gezonde leefstijl wilt, raadt ik aan deel te nemen aan deze cursus. Het levert je altijd wel íéts op. Bedankt Serafina voor deze levensles. 👏🏻

Leslie van Oosten

José van Bochove-Kleiborn

Na veel twijfelen begonnen met de cursus bij Serafina. Een collega met een geweldig resultaat gaf mij de motivatie om dit te gaan doen.
Ik had dacht ik een onhaalbaar streefgewicht voor mijzelf gezet, maar wat bleek….binnen 7 weken heb ik dit streefgewicht behaald. In 7 weken 9 kilo afgevallen!
Dit gewoon door te luisteren naar alle wijze woorden van Serafina en haar advies te volgen.
Nooit gedacht dat ik de aangekomen kilo’s door onder andere een te langzaam werkende schildklier zo makkelijk af zou vallen!
Nu is mijn schildklier weer in balans en ga ik er voor zorgen dat ik mijn gewicht ook in balans houd. Ik heb daar door Serafina alle vertrouwen in.

Dank je wel Serafina voor al je wijze woorden, tips, humor en motiverende woorden.

José van Bochove-Kleiborn

Ilonka van der Kraats

Door de cursus meer inzicht gekregen in wat je eet en daarbij nogeens afgevallen ook. Super blij.

Ilonka van der Kraats

Stephanie Steenbergen

Super veel geleerd van Serafina. Het js makkelijk vol te houden en lekker ook!

Stephanie Steenbergen

Margriet Muhren

na 12 mnd blessure hielspoor gezond verstand gewicht fit en slank. Nu sinds juli er 12 kg lichter en ga nog voor de 5 kg eraf! en vandaag weer een mijlpaal 7 km hardgelopen in 53 minuten..trots dat ik door jullie coaching zo ver nen gekomen!!
Echt een aanrader! 6x perdag eten en geen honger gevoel, genoeg drinken en gezond eten ! ouderwets vernieuwend door te weten hoe je je kacheltje in je lijf laat branden op de slimme manier!

Margriet Muhren

Sonja Ijspeerd

Net de cursus afgesloten en het is een absolute aanrader! Naast 5,2 kilo lichter en 19 cm kwijt heb ik veel geleerd over voeding, valkuilen en is dit een les voor het leven! Serafina is een topper, mocht je twijfelen, gewoon gaan, die 8 x een uur brengen je zoveel👍

Sonja Ijspeerd

Mirelle Hillebrand-Worst

Serafina is een hele fijne, leuke, spontane vrouw die mij motiveert om fit en slanker te worden en na 8 weken al een heel mooi resultaat mogen behalen maar we gaan doorrrr.

Mirelle Hillebrand-Worst

Liselotte Visser

Gewoon goed eten en meer bewegen. Zo simpel is het maar ook zo moeilijk. Serafina heeft me weer op de juiste manier er naar laten kijken. -6 ondertussen en nog steeds lekker bezig!!

Liselotte Visser

Martine Stam

Serafina, bedankt voor je goede begeleiding.
Inmiddels 6 kilo kwijt en ik ga zeker nog door tot de 63 kilo!

Je begeleiding is duidelijk, interessant, no nonsense & heerlijk Rotterdams!

Woorden EN daden!

Martine Stam

Brenda Kuijpers

Super fijn! Heel simpel basis regels van eten leren en geen dieet, maar afvallen ging nooit zo makkelijk! Eerste weken is even afkicken van gewoontes maar daar motiveert serafina je voor. Vooral de les etiketten lezen was erg waardevol. Mager gezond én lekker(e alternatieven). Nu inmiddels na 15 weken 12 kilo kwijt en ik blijf doorgaan! Bedankt serafina!

Brenda Kuijpers

Chantal van Lopik

9,5 kilo in 7 weken. Dat zal in 8 weken ongetwijfeld 10 zijn, ik ben heel tevreden. Ik omschrijf de cursus als no-nonsense, wegen, zitten en luisteren. Geen tijd voor levensverhalen van andere en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Het vraagt een uurtje tijd in de week en verder kun je zelf aan de slag met de dagelijkse boodschappen, tuurlijk ga je anders inkopen (gezonder) maar je hoeft niet ver op zoek naar de meest gekke dingen. Gewoon je boterhammen, zuivel, fruit en groenten. Ik heb zelf een eetstoornis (hardnekkig) en met een flinke dosis doorzettingsvermogen, bewustzijn en Serafina ben ik geslaagd voor die eerste kilo’s, op naar de volgende 10!

Chantal van Lopik

Yvonne Castelein

Zeer inspirerende sessies. Je wordt erg bewust gemaakt over de keuzes die je kunt/moet maken. Ik heb het als zeer leerzaam ervaren

Yvonne Castelein

Martha de Jager

Heel leerzaam.

Martha de Jager

Danielle Hirschfeld-van Leijden

We gaan gewoon door, maar wat is het me meegevallen die eerste 7 weken!!!! Superblij met het resultaat halverwege! Hele leuke en leerzame bijeenkomsten, Serafina, alvast bedankt en tot na de vakantie!

Danielle Hirschfeld-van Leijden

Stephanie Clasquin

wanneer je er over denkt om deze keer af te vallen op een andere manier dan zeg ik: DOEN!
serafina werkt vol passie en die is aanstekelijk!
ik ben iemand die alles lekker vind en dus ook alles eet….
afijn in 7 weken 6,5 kg afgevallen en eerlijk is eerlijk…ik had nooit gedacht dat het me zonder honger zou lukken.
De enorme zoette trek is vele malen minder en de kennis over voeding maakt je bewust. nu 4 weken later ben ik nog niets aangekomen…en eet inmiddels al weer veel meer! Doe je zelf een plezier en schrijf je in!

Stephanie Clasquin

Esther Verboon

Vanavond mijn 8 weken afgerond en (bijna) 8 kilo eraf. Mijn doel was om me fitter te voelen. En ja…wat kilo’s eraf, natuurlijk. Ik heb beide weten te realiseren onder geweldige begeleiding van Serafina. �

Esther Verboon

Michiel van Bergen van der Grijp

Top cursus 10.3 KG eraf in 7 weken eraf

Michiel van Bergen van der Grijp

Hanneke Van Bergen van der Grijp

Super cursus gehad! Serafina is een zeer kundige en enthousiaste coach met aandacht voor haar cursisten. Gezond en fit voel ik me zeer zeker na deze 8 weken. Dank je wel Serafina!

Hanneke Van Bergen van der Grijp

Wendy Bijman-Lagcher

Superblij met de cursus. In 7 weken tijd 8,1 kilo eraf en 27!! cm van mijn taille door gewoon gezond te eten. Het was fijn om overal weer even bewust van te worden gemaakt. Iedereen weet best waarom hij/zij te zwaar is, maar door alles goed te visualiseren word je je er ook echt bewust van. Ik kan het echt iedereen aanraden! Voor mij was dit slechts het begin. Nu even op eigen kracht verder en in september ga ik verder met de vervolgcursus.

Wendy Bijman-Lagcher

Eline Kosters

Serafina heeft me super goed begeleid! Ik ben 9kg afgevallen tijdens de cursus. Omdat mijn doel van -15kg nog niet bereikt is ga ik door met de vervolg cursus. En dat gaat zeker lukken met haar begeleiding! Ik voel me beter dan ooit!

Eline Kosters

Wendy Van de Groenendaal van der Graaf

Afgelopen acht weken de cursus gevolgd. Met enorm succes. Na vier dagen voelde ik me al fitter en gezonder. En aan het einde van de rit negen kilo afgevallen. Echt geweldig. Bedankt Serafina voor de fijne en goede begeleiding / tips. Ik kan het iedereen aanraden.

Wendy Van de Groenendaal van der Graaf

Nathalie Vh H

Super leuke cursus. Heel makkelijk vol te houden!

Nathalie Vh H

Jaleesa Rodrigues

Super leuk om op deze manier af te vallen ik ben 5 kilo in 8 weken verloren en zelfs nu na de feestdagen zijn ze er nog steeds vanaf nu na de feestdagen gaan we er weer voor. Nieuw jaar nieuwe kansen !!!

Jaleesa Rodrigues

Eelco Hoekstra

Ik heb enorm veel profijt gehad van deze leuke cursus. Na 6 weken al meer dan 9 Kg. afgevallen. Niet alleen zijn de sessies informatief, het was ook gewoon gezellig!
Ik heb vooral veel geleerd over bepaalde voedingsstoffen en hoe ik dat het best kon aanpassen i.c.m. werk en mijn fitness doelen.
Daarnaast is Serafina onwijs aardig en altijd bereikbaar voor vragen, voor als je het even niet meer weet!
Nog 1 week te gaan, heel benieuwd naar mijn progressie en nieuwe waardes (Omtrek, vet %, rust metabolisme etc)!
Super bedankt Serafina!

Eelco Hoekstra

Michelle Muller

Hoi Serafina,

Ik wil graag met anderen mijn ervaring met jouw cursus Fit & Slank delen. Dit was echt enorm goed voor mij. Ik heb heel veel goede inzichten van je geleerd en deze ook in mijn dagelijks eetpatroon doorgevoerd. Ik ben inmiddels bijna 8 kilo kwijt en (nog belangrijker) voel me super fit. Bedankt hiervoor!

Groet,

Michelle

Michelle Muller

Fanny Meijers

Super! In no time een paar kilo eraf op een gezonde manier die je ook vol kunt blijven houden!

Fanny Meijers

Dominique Fleur Naomi Post

is een goede instructrice , heb je wel een goeie aan …

Dominique Fleur Naomi Post

Linsey Peterse

Linsey Peterse

Dorien Saperas

Dorien Saperas

Geen tijd, te moe, te druk… tóch gedaan!

Ik liep al maanden te bedenken dat ik echt 6 kilo moest afvallen. Steeds half half begonnen maar het leidde niet tot resultaat. Toch maar naar Serafina…? Ik was eigenlijk druk… geen tijd… te moe… het kwam echt nietttt uit… maar tóch gedaan. Resultaat: 5,5 kilo eraf! Alles past weer en zit weer lekker in mij vel! Lekker duidelijk, goede uitleg en altijd gezellig! Serafine, je bent en blijft een topper!

Fanny Meijers

Gezondheid

Natuurlijk wil ik afvallen. Maar dat was niet mijn motivatie om bij Serafina te starten. Nee het ging mij om een goede gezondheid. Hoe goed zorgen we nou eigenlijk voor ons lichaam? Dat is een keuze die je hebt. Ik ben gaan sporten en door Gezond Lekker Slank gezonder gaan leven. Resultaat: 5 kilo’s eraf, aantal centimeters minder. Maar het belangrijkste: mijn medicijnen tegen hoge bloeddruk kunnen halveren. Ik heb meer energie dan ooit. Bedankt Serafina.

Sandra van Dongen

Meer als 8 kilo afgevallen

Ik had deze cursus van mijn schoonzus die een fantastisch resultaat heeft geboekt.
Ik moest 15 dus dacht als dat op deze manier kan met 6 maaktijden per dag ipv sla blaadjes moet het lukken!!
De eerste cursus zit er maandag op! Spannend even 4 weken geen stok achter de deur maar ben zo blij met mijn behaalde -9,8 kilo dat ik niet kan wachten tot 13 jan de volgende cursus begint!!!! In Evenwicht here we come!!

LaToya van La Parra

Online begeleiding van afvallen

Aan het begin van de eerste Corona periode was ik het spuugzat. Ik wilde afvallen ipv aankomen. Serafina was mij door mijn Personal Trainer al eens aanbevolen, en nadat ik haar had geliked op social media kreeg ik steeds berichten van haar en de methode. Toen bleek dat ze zou gaan starten met het online aanbieden van de cursussen ben ik ingestapt, want eerlijk gezegd vond ik het geen prettig idee om elke week naar een groepje te gaan en zo de cursus te volgen. Voor mij is het een uitkomst gebleken. Serafina begeleidt de cursus online heel goed , samen met de boekjes en je weegt je op je eigen tijd op je eigen weegschaal. Door deze methode zat ik na de tweede cursus op 6,2 kilo.

Joan Verweij

Poging nr 1000

Na, denk ik, wel 999 pogingen om af te vallen, heb ik mezelf er uiteindelijk van weten te overtuigen dat dit wellicht iets zou kunnen zijn voor mij.
Een online (wegens Corona) cursus, waarbij je uitleg krijgt over de do’s en dont’s en een stok achter de deur met een eetplan.
In eerste instantie wat afwachtend en niet vol verwachtingen, maar nu na 7 weken toch een mooi resultaat behaald. Maar we zijn er nog niet, dus gaan nog mooi door met de vervolgcursus 🙂
Een fijne uitleg van Serafina, grapjes tussendoor en positieve bekrachtiging.
Zeker een cursus om aan te raden! Want er komt geen nieuwe poging meer bij, het blijft voor mij bij poging 1000, want hiermee ga ik mijn streefgewicht behalen en vooral ook vasthouden!

Kimberly de Kok

afvallen zonder honger!

Nooit geweten dat je met zoveel eten, zoveel af kunt vallen.

Vooral de 1e week dacht ik, dit kan toch niet? De hele dag door eten, boterhammen (die at ik eigenlijk standaard niet omdat ik dacht dat je daar dik van werd), zuivel, aardappels, terug naar de basis!

En met resultaat! Ben nu acht weken bezig en 8 kilo kwijt!!
Trots op mezelf en dankbaar voor alle uitleg en het eetplan van Serafina.

En ik ga door, want ik ben er nog niet, maar alle vertrouwen dat me dit gaan lukken.

Nancy

Matig

Redelijk standaard setup met standaard mails en weinig tot geen persoonlijke begeleiding. Natuurlijk steek je er wat van op, maar ik mis de persoonlijke touch en motivering vooral als het wat minder gaat. Had er andere verwachtingen van.

Linda

Nooit te oud om te leren

Deze cursus heeft me de ogen geopend. Ik was gewoon verkeerd bezig. Nu heb ik een steuntje om verder te gaan en ben zeker van plan om dit eetplan aan te houden.
Serafina, bedankt.

Corry van Huuksloot

Buikje

Als je boven de 50 ben is een buikje toch heel normaal ‍ .
Kijk dat je niet zo strak bent als op je 25e dat is duidelijk. Maar elk jaar 1-2 Kilo erbij, is na een 7 jaar toch bijna 15 kilo. Dat is niet een (klein) buikje maar, een behoorlijke pens.
Natuurlijk wil je dit niet weten, maar als je steeds grotere shirts moet kopen, en puffend boven aan de trap staat, is het wel tijd om er wat aan te doen!
Na wat zoekwerk kwam ik bij Serafina terecht. Met een strak eetplan en bewustwording van je eetgewoontes (soms zeer herkenbaar en confronterend) maar positief motiverend prachtig mooi resultaat bereikt.

Na de vakantie de vervolgcursus om het echt door te kunnen zetten.

Hartelijk dank Serafina!

Lex

Dit is geen dieet dit is gewoon ouderwets eten

Wil je afvallen volg dan deze
Cursus. Je hebt er de rest van je leven profijt van.
Geen producten waar van je denkt wat is dat waar haal ik dit en waar ligt het in de supermarkt.
Serafina leert je bewust om te gaan van wat je mag eten en waarom.
Je valt echt iedere week af zonder honger of trek te hebben.
Bedankt Serafina voor je leuke lessen en goede adviezen.

Monique Post

Een wijze les

Heb pasgeleden de 8 weekse cursus Gezond & Fit gevolgd bij Serafina en dat is me bijzonder goed bevallen. Simpel om te volgen, geen hongergevoel en een prima resultaat. Nu zelf aan de slag, maar dat moet met alle hulpmiddelen die we hebben meegekregen om dit vol te houden zeker lukken.

Irma

Gewoon weer lekker normaal doen!

Op advies van een vriendin begonnen bij Serafina en wat ben ik daar blij mee! Bijna 6 kilo in 7 weken kwijt. Daar ben ik heel blij mee. Maar waar ik vooral heel blij mee ben is dat ik weer normaal met voeding kan omgaan. Ik was de gezonde relatie met voeding helemaal kwijt na de afgelopen jaren van alles te hebben geprobeerd om af te vallen. Serafina gebruikt haar gezond verstand, want verstand van voeding heeft ze zeker! 🙂 Ik ben door haar weer normaal, simpel en genoeg gaan eten én ik val nog af ook! Geen honger, geen snaaimomenten meer, een bak aan kennis mee naar huis en met het grote enthousiasme wat ze heeft… heb ik zin om verder te gaan met de vervolg cursus! Op naar mijn streefgewicht!
Bedankt en tot snel!

Groetjes Carola

Carola Poel

Echt een aanrader!!

Eindelijk voel ik mezelf weer de oude ik worden. Na vele soorten diëten geprobeerd te hebben en geen resultaat te zien, werd het afvallen heel demotiverend. Zo ben ik bij Serafina terecht gekomen! Ik heb door de manier van haar cursus zoveel nieuwe dingen geleerd over voeding wat ik niet wist. Ik heb genoten van de weken en ben vooral blij met mijn nieuwe lifestyle die ik zeker zal blijven gebruiken.

Dank je wel Serafina!!

Tiara

Fit en Shape

Ik heb bij Serafina de cursus van 8 weken gevolgd. Ik heb veel geleerd over voedsel en wat goed voor je lichaam is. Ik had niet verwacht dat ik met goede keuzes zonder honger zoveel kon afvallen. Super ervaring aan overgehouden bedankt Serafina.

Leyla

Zo blij dat ik dit gedaan heb!

Ik had al veel positieve verhalen gehoord over Serafine en de Fit & Slank cursus, ik dacht dat ga ik ook proberen en ben blij dat ik het gedaan heb. Serafina legt alles heel duidelijk uit en de online cursus was super leuk om te volgen. Je wordt je heel bewust van wat je eet en kunt het eet plan goed volhouden, doordat je gewoon brood en aardappels kunt eten. Je ontwikkelt echt een gezond eetpatroon wat je vol kunt houden. Ik heb tijdens de cursus geleerd dat de kilo’s op de weegschaal maar een cijfer zijn en dat de centimeters die ik ben verloren veel groter is. Dit kun je goed zien, daar ben ik het meest trots op! Ik ben nog niet waar ik wil zijn en ga rustig door met mijn nieuwe eetpatroon en alle handvatten die Serafina heeft aangereikt. Dank je wel Serafina!

Mirjam Zegers

Dit helpt echt!!!

Okay ik speel open kaart. Ik ben al 2 maal eerder tussen de 20 en 30 kilo afgevallen via andere afvalmethoden. Nu voor het eerst bij Serafina aangesloten. Wat een verschil is dit met de eerdere methoden. Naast afvallen is deze methode echt gericht op het op gewicht blijven. Dat ik kon afvallen wist ik al en dat gebeurt hier ook. Wat het verschil maakt is dat je echt geen honger hebt maar vooral dat je echt bewust wordt gemaakt van jouw valkuilen en allerlei tips en handvaten krijgt om hier mee om te gaan en vanaf te komen. Ik ben er echt van overtuigd dat ik mijn levensstijl nu heb veranderd en niet weer zal terug vallen in mijn oude eet patroon. Dit is geen dieet maar een aanpassing van je leefstijl. Vitale voeding, bewuste keuzes en als je een keer de mist in gaat geniet er dan waanzinnig van en daarna weer door. Bedankt Serafina. Wil je je fitter voelen en beter in je vel zitten? Meld je aan voor de volgende training. Die 8 weken veranderen je leven

Miranda de Jong

erg tevreden

Ik heb de 8 weekse cursus gedaan bij Serafina en ben daar zeer tevreden over. Mijn doel was niet om 8kg af te vallen in 8 weken maar om meer te leren en te weten te komen over voeding en waarom sommige producten wel of niet goed voor je zijn. Nooit gedacht dat je met aardappels en vlees eten (en natuurlijk je groente) kon afvallen. Ik ben een moeilijke eter maar dit “dieet” kon ik makkelijk volhouden en nu nog steeds!

Bianca Dekker

Ik ben tevreden met het resultaat en veel geleerd

Ik ben erg blij dat ik de fit & slankcursus bij heb gevolgd bij Serafina. Ik zal nog vervolg cursus volgen.
Serafina is heel prettig persoon, zij is open van allerlei vragen te beantwoorden , zij is deskundig en geeft goede en bruikbare tips onze doelen te bereiken.
Ik ben tevreden met het resultaat, veel gelerd. Ik heb nu een nieuw eetpatroon dat me bevalt en mentaal ook goed zit. Ik zie de toekomst positief in door aan dit voedingspatroon vast te houden.

Nur

Super

Serafina vanaf de eerste bijeenkomst ben ik onwijs gestimuleerd door jou.
De wijze waarop jij ons begeleidde was gewoon fantastisch. Zoveel enthousiasme en nieuwe informatie gekregen. Ik heb er zowel fysiek als mentaal heel veel aan gehad!
Bedankt voor alles en tot ziens op de vervolgcursus.
Ingrid Rath

Ingrid Rath

Zo blij dat ik bij Serafina gestart ben

In zeven weken leren gezond te eten en 5,9 kg afvallen. Ben er nog niet maar dit plan blijf ik volgen. Geen honger, lekker en normaal eten. Serafina heel erg bedankt voor jouw begeleiding, duidelijke uitleg en tips. Ik kijk uit naar de vervolgcursus.

Ellen Westbroek

Heel blij met de cursus

Heel blij dat ik de cursus bij Serafina ben gaan volgen. Serafina stimuleert je en vertelt heel duidelijk hoe het werkt. Iedere week een nieuw thema wat je bewust maakt van de keuzes die je maakt. Heel blij met het resultaat! 9 kilo afgevallen in 8 weken. Ik ga zeker voor de vervolgcursus. Ik heb de smaak te pakken.

Esther van den Berg

Geen moment spijt gehad om aan deze cursus deel te nemen!!!

Mijn reis naar een gezonder lichaamsgewicht is begonnen aan het begin van dit jaar,
Iedereen kent het wel de goede voornemens.
Na de kerst en oud en nieuw zat ik op een gewicht van 118,5 kilo.

Ik was er klaar mee ik moest er wat mee gaan doen.
Buiten dat ik gewoon niet lekker in mijn vel zat begon ik er ook steeds meer van te balen dat ik geen leuke kleding meer kon vinden in mijn maat.

Dus januari was een mooi startpunt vond ik, ik was gestopt met het drinken van Cola en snoepen
deed ik dacht ik ook niet meer. Alleen mijn brood s’ochtends en s’middags en s’avonds
een prakkie. En meestal ging de pan dan wel leeg. Ook dronk ik veel koffie met wat suiker en veel melk.

Nu at ik wel veel minder maar qua gewicht gebeurde er niet veel, later bleek dus dat ik simpelweg de verkeerde dingen at en dronk.

Al enige tijd had ik de Cursus van Serafina Borger op facebook voorbij zien komen deze had ik geliked dus ze bleef in mijn tijdlijn naar voren komen. Ook zag ik daar steeds schitterende resultaten van dames die toch maar effe heel veel kilo’s wisten af te vallen.
Eind mei heb ik uiteindelijk contact met haar gezocht en 2 juni kon ik beginnen met de cursus Fit en Slank in 8 weken.

Hier krijg je een inzicht in wat je nu eigenlijk allemaal naar binnen propt.
Met een prima eet plan met 6 eetmomenten heb je geen honger,
je volgt dus geen dieet maar eet voldoende en met regelmaat.
Sterker nog ik eet nu meer dan voorheen, daardoor heb ik geen behoefte meer om te snoepen.

Serafina brengt de materie tijdens de cursus goed en duidelijk over en doet dit met een heerlijk gevoel voor humor. Ook heeft ze veel tips en tricks waar ze graag over verteld en veel heerlijke recepten en gerechten kun je terugvinden op haar website.
Al met al heb ik veel van haar geleerd en is het mij dubbel en dwars waard geweest.

Ik heb mij inmiddels ook ingeschreven voor de vervolg cursus want nu is het ook de kunst om straks mijn ideale gewicht te behouden.

Het resultaat is nu inmiddels ruim 25 kg gewichtsverlies broeken 2 maten kleiner shirts en truien nu maat XL i.p.v. 3XL

Ik voel me lichamelijk prima, en dat mensen het nu gaan zien doet me ook goed.
Met het eet plan gaat het ook nog steeds uitstekend, zo goed zelfs dat mijn vrouw er vorige maand ook mee is begonnen en inmiddels ook al ruim 5 kilo kwijt is.

En we gaan samen door tot we ons ideale gewicht hebben bereikt.

Groeten Dave Verhoef

Dave Verhoef

Afvallen

Hallo ik ben blij dat ik de cursus heb gevolgd na wat ups en downs ben is toch 5 kilo afgevallen ik wil serafina bedanken hier voor

Cor rijnders

Bedankt

Heel blij met de nieuwe inzichten van een gezonde levensstijl. Ik dacht dat ik al goed bezig was totdat je een duidelijke uitleg gaf van etiketten lezen. De kilo’s vlogen eraf met normaal en gezond eten en totaal geen honger. Bedankt voor de nieuwe inzichten, je duidelijke uitleg, enthiousiasme, humor en support. Mijn doel is al bereikt maar ik ga nog even door, ik kijk al uit naar de vervolgcurus.

Danielle van den Bosch

Slank en fit cursus

Toen ik het dieet zag dacht ik dit kan niet werken, zoveel eten dat lukt me niet. Als zeer ervaren jo-jo’er, was ik het zat met mijn voedingspatroon en wilde weer gewoon eten. Serafina, omdat ze zelf ook het eea heeft meegemaakt en dit deelt in de groep, werkt zo motiverend. Het onbespreekbare maakt ze bespreekbaar, van emo eten (toch een belangrijke voor vele die dit lezen) naar sporten. Ik heb niet veel afgevallen in kilo’s, en was erg teleurgesteld. Gelukkig heb ik nu mijn emo reactie onder controle en blijf ik focus houden op mijn doel. Serafina bleef hameren op het meten en dacht dat gaat toch niets uitwijzen, en wat blijkt… 22,5 cm eraf. Dus er gebeurd wel degelijk iets met mijn lichaam. Dit eetpatroon geeft rust en daar moet je lichaam aan wennen afhankelijk hoe veel je hebt gelijnd in het verleden. Die rust vertaalt zich nu in cm en beetje bij beetje zal die weegschaal ook meewerken. Echt een goede cursus als je echt verantwoord wil afvallen en toch nog af en toe lekker uit eten wil en genieten van gezellige momenten met vrienden. Serafina heeft overal advies en tips voor, ook als je uitgaat, dat kan een moeilijk moment zijn.

Madelon van breemen

Tevreden!

Ook ik ben blij met mijn behaalde resultaat en een plan dat ik aan kan passen aan mijn leven en niet andersom. Als je op zoek bent naar ondersteuning, motivatie en meer kennis dan kan ik Serafina van harte aanbevelen!

Anja

In een woord GEWELDIG

In een woord GEWELDIG. Gewoon eten en geen honger. Goed voor je gezondheid mijn bloeddruk is van 155 naar 125 gegaan, GEWELDIG toch.
bedankt Serafina .

Anneke Lans

Wat heb ik een hoop geleerd!

Wat heb ik een hoop geleerd ! En wauw wat moet je veel eten om af te vallen
Je bent een topper bedankt voor deze super cursus
4,5 kg kwijt in 6 weken
Januari verder met cursus 2
Bedankt ❤️

Melissa van der Horst Theisens

Eten en afvallen tegelijk

Ben jij al je crash en pillen diëten spuugzat, kan ik jou de cursus van Serafina van harte aanbevelen.

Eindelijk een manier van leven/eten gevonden die tot op heden goed vol te houden is.

Ondanks stiekem een lekker SAS momentje ben ik 10.2 kilo afgevallen in 7 weken, ben er nog niet helemaal dus ga lekker door met de vervolgcursus om mijn eind doel te halen en ook te behouden.
Bedankt

Henri

Eindelijk ben ik eens goed afgevallen

Cursus gevolgd bij Serafina.
Nu na een half jaar 9 kilo afgevallen en het voornaamste is dat ik zoveel aangereikt heb gekregen door Serafina en ook op de prettige manier waarop dat ik vertrouwen heb in de toekomst dat er nog wel een paar kilo,s vanaf gaan.
Bij het volgen van het dieet is het echt niet nodig honger te hebben.

BEDANKT Serafina.

Fred Rogaar

Fred Rogaar

Geweldig

Wat is het toch geweldig dat ik Serafina heb leren kennen.
Wat een passie heeft deze dame voor haar vak en wat zet zij zich voor iedereen in om een mooi resultaat te behalen.
Ook als je soms het gevoel hebt dat het je niet lukt is zij er om je een hart onder de riem te steken en te stimuleren toch gewoon door te gaan.
Vanaf volgende week ga ik aan de derde cursus beginnen en ik hoop dat ik aan het einde van die cursus mijn doel heb bereikt.
Alvast heel erg bedankt lieve Serafina.je bent een topper?

jolanda van galen

Blij met mijn resultaat

Begin September begonnen met de Fit & Slank methode en nu na 7 weken 6.7 kilo lichter en energieker.
Deze methode sprak mij aan omdat dit eetplan gebaseerd is op gewone voeding en ik heb geleerd bewustere keuzes te maken. De lessen zijn duidelijk, motiverend en dankzij alle tips van Serafina goed vol te houden.
Ik ben zeer tevreden met het behaalde resultaat tot nu toe en ga zeker door met de vervolg cursus.

Groetjes,

Brenda

Brenda

Absolute aanrader!

Hi Serafina, bedankt voor jouw goede begeleiding, de snelle reacties op vragen, aansprekende praktijkvoorbeelden en jouw enthousiasme. Je bent een super goede coach en de methode werkt ontzettend goed. Ik zou het iedereen aanraden: door voldoende en de juiste dingen te eten val je heel makkelijk af. Ik ben blij dat ik mijn voor-zwangerschaps-lijf weer terug heb :-)!

Lisette

Wat een geweldige coach ben jij Serafina!

Wij waren al wat jaartjes aan het vechten tegen al die kilo’s en tot nu toe hadden we nog niets gevonden wat echt hielp.

9 weken geleden ben ik samen met mijn man gestart, want er moest een knop om bij ons! Wij hebben in die 8 weken echt ontzettend veel geleerd over voeding en keuzes maken.

Door jouw hulp zijn we nu samen ruim 25kg kwijt in 10 weken tijd! We hadden dit voor de cursus niet durven dromen. Eindelijk hebben we nu DE manier om af te vallen. En dat allemaal door ‘normaal’ te eten en gezonde keuzes te maken. We zitten veel beter in ons vel en beiden bijna op ons streefgewicht! Binnenkort dus aan de slag met jouw tips en tricks om op gewicht te blijven!

Nogmaals bedankt!!

Dilliana Storm-Valentijn

Echt een aanrader!

na 12 mnd blessure hielspoor gezond verstand gewicht fit en slank. Nu sinds juli er 12 kg lichter en ga nog voor de 5 kg eraf! en vandaag weer een mijlpaal 7 km hardgelopen in 53 minuten..trots dat ik door jullie coaching zo ver ben gekomen!!
Echt een aanrader! 6x perdag eten en geen honger gevoel, genoeg drinken en gezond eten ! ouderwets vernieuwend door te weten hoe je je kacheltje in je lijf laat branden op de slimme manier!

Margriet Muhren

Super blij

Door de cursus meer inzicht gekregen in wat je eet en daarbij nog eens afgevallen ook. Super blij.

Ilonka van der Kraats

Dank je wel voor al je wijze woorden, tips, humor en motiverende woorden.

Na veel twijfelen begonnen met de cursus bij Serafina. Een collega met een geweldig resultaat gaf mij de motivatie om dit te gaan doen.
Ik had dacht ik een onhaalbaar streefgewicht voor mijzelf gezet, maar wat bleek….binnen 7 weken heb ik dit streefgewicht behaald. In 7 weken 9 kilo afgevallen!
Dit gewoon door te luisteren naar alle wijze woorden van Serafina en haar advies te volgen.
Nooit gedacht dat ik de aangekomen kilo’s door onder andere een te langzaam werkende schildklier zo makkelijk af zou vallen!
Nu is mijn schildklier weer in balans en ga ik er voor zorgen dat ik mijn gewicht ook in balans houd. Ik heb daar door Serafina alle vertrouwen in.

Dank je wel Serafina voor al je wijze woorden, tips, humor en motiverende woorden.

José van Bochove-Kleiborn

6,3 kilo eraf in 8 weken!

In Mei ben ik begonnen aan de fit en slank cursus. Ik ben begonnen op 81 kilo (weegschaal thuis) en vanmorgen woog ik 74,7 kilo (ook thuis) is dus 6,3 kilo eraf in 8 weken!
Ik wil er nog 5 kilo af, dus ga nog even door!
Bedankt Serafina!

Ageeth

Na 8 weken al een heel mooi resultaat

Serafina is een hele fijne, leuke, spontane vrouw die mij motiveert om fit en slanker te worden en na 8 weken al een heel mooi resultaat mogen behalen maar we gaan doorrrr.

Mirelle Hillebrand-Worst

Wat een ongelooflijk resultaat

in die 8 weken tijd!

Binnen gekomen met schaamte.
Een jonge gozert van 24 jaar, 1.94m lang en 119 kg..
Hoe kan ik het zo ver hebben laten komen? Daar waren natuurlijk wel zo zijn redenen voor, maar nu was het een keertje echt klaar.

Dan krijg ik een eenvoudig voedingsplan voor mijn neus, waarbij ik ook nog eens super veel mag eten. Meer dan wat ik normaal at als ik er wat kilo’s vanaf wilde hebben.
Het waren geen kleine sprongetjes, maar reuze sprongen. Veel mensen in mijn omgeving enthousiast gemaakt en laten zien dat dit hele concept écht werkt.

Het resultaat bij mij na 8 weken;
– 12,8 kg kwijt;
– 31 cm kwijt;
– 77,5 kg aan spiermassa;
– gezond vetpercentage van 23,6%;
and last but not least:
– na 3 jaar van mijn medicatie af voor mijn hoge bloeddruk!

Wat een resultaat! Zonder de coaching van Serafina, die ik als zeer fijn heb ervaren, had mij dit allemaal niet gelukt.

Serafina, bedankt. Jij hebt mij iets meegegeven voor het leven. Je bent een warme persoonlijkheid die weet hoe ze mensen moet enthousiasmeren en stimuleren.
Je hebt de knowledge en de ervaring om echt de juiste snaar bij mensen te raken. Je praktijkvoorbeelden daarbij zijn zo herkenbaar. Nogmaals, zonder jou was mij dit niet gelukt!

Kev Kevin

Net de cursus afgesloten en het is een absolute aanrader!

Net de cursus afgesloten en het is een absolute aanrader! Naast 5,2 kilo lichter en 19 cm kwijt heb ik veel geleerd over voeding, valkuilen en is dit een les voor het leven! Serafina is een topper, mocht je twijfelen, gewoon gaan, die 8 x een uur brengen je zoveel?

Sonja IJspeerd

Dankjewel Serafina Borger voor de vele tips.

ondanks de december feestmaand nog 3 kg afgevallen. Dankjewel Serafina Borger voor de vele tips. Ik dacht dat ik wel veel wist over gezond eten en calorieën maar jij hebt me zoveel bijgeleerd. Het afvallen gaat gestaag door en nog steeds zonder honger. Ook het afslaan van lekkers gaat steeds beter.
Ik ga voorlopig op naar de volgende 15 kg.

Janny Valentijn

Zeer goede begeleiding

Bewust worden van eten. Niet alleen hoeveelheden maar ook bewust welke keuzes je kan /mag maken. Hierdoor bewust bezig zijn wat je naar binnen werkt. Door bewustere keuzes meer energie en gewichtsverlies in één, ook erna duidelijk wat je allemaal kan doen dus een levenstijl ipv dieet. Serafina begeleid je hierbij en het is zeker niet alleen voor vrouwen.

Mattheo Korsten

Er is een grote wens uitgekomen

Gezond en normaal afvallen zonder poespas, speciaal dieet of pillen. Het lukt me nu eindelijk na jaren bij diëtisten lopen, koolhydraatarm eten en dat met pco syndroom!
Er is een grote wens uitgekomen,
Door medicatie & pcos kwam ik kilo’s aan.
Nu gaan ze er mooi weer af.
Nu rond de 13 kilo kwijt sinds 16 januari 2019.
We gaan mooi door ?
Dankjewel Serafina voor alles tot nu toe ❤️

Linda Heuvelman

Zeer inspirerende sessies

Zeer inspirerende sessies. Je wordt erg bewust gemaakt over de keuzes die je kunt/moet maken. Ik heb het als zeer leerzaam ervaren.

Yvonne Castelein

Makkelijk en lekker ook!

Super veel geleerd van Serafina. Het is makkelijk vol te houden en lekker ook!

Stephanie Steenbergen

Ben blij dat ik de cursus heb gevolgd

Zoveel meer inzicht gekregen door Serafina, dit is een aanrader voor zowel het afvallen als leren om gezond te eten (weten wat je binnen krijgt) ik ben meer dan blij dat ik deze cursus heb gevolgd! #aanrader!

Chantal Pina

Schrijf ook een review

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Vereist

waardering velden
GLS methode
Bekijk het rooster
Succesverhalen
Check alle bonussen
Gezond Lekker Slank | header foto

Vragen of inschrijven? Bel: 06 - 283 63 123