Ingrediënten

  • 10 kleine trostomaatjes
  •  blikje tonijn op waterbasis
  • 1 ui fijn gesneden
  • 2 teentjes knoflook geperst – 1/2 rode paprika in kleine blokjes
  • peper, paprikapoeder, cayennepeper, tijm en bieslook
  • scheutje ketjap
  • 2 theelepels tomatenpuree
Gevulde tomaatjes | Snackjes | Recepten | Gezond Lekker Slank | Rotterdam

Bereiding

Bereidingswijze: Snijd het kapje van de tomaatjes en hol ze uit. Snijd ook een heel klein stukje af aan de onderkant (dan rollen ze niet weg). Fruit het uitje, knoflook en de paprika kort in een pan met een drupje olijfolie. Voeg de tonijn toe. Kruid het tonijnmengsel naar smaak. Voeg de ketjap en tomatenpuree toe.
Bak het geheel kort. Vul de tomaatjes met het tonijnmengsel en garneer met bijvoorbeeld een takje tijm.

Kan zowel warm als koud geserveerd worden.