Tosti mozzarella, gebraden kip en basilicum
Ingrediënten
Voor 3 tosti’s:
- 6 volkoren boterhammen (ik neem altijd Allinson van AH)
- 1 bolletje light mozzarella (Goldsteig van AH)
- 1 kipfilet
- Paar blaadjes basilicum
- Peper naar smaak
- Kipkruiden
Bereiding
Braad het kipfiletje in een koekenpan met wat kipkruiden gaar. Ik pak ‘m altijd in aluminiumfolie in als ie nog net niet gaar is. Zo wordt hij wat malser.
Snijd dit in hele dunne plakjes en bedek drie boterhammen hiermee. Snijd nu de mozzarella in dunne plakjes en leg dit op de kipfilet.
Rol een paar blaadjes basilicum op en snijd dit in reepjes.
Bedek hier de mozzarella mee en bestrooi dit met wat peper, als je daarvan houdt.
Ik hoef hier geen sausje bij, maar áls je bijvoorbeeld ketchup wilt, neem dan Remia Zero suiker (slechts 44 kcal per 100 ml).
Smullen maar!