Ingrediënten

Voor 2 personen:

  • 1 blik tomatenblokjes
  • 2 paprika’s
  • 1 grote ui
  • 2 tenen knoflook
  • óf fetablokjes óf een ei (per persoon)
  • 2 volkoren pitabroodjes
  • 1/2 theelepel komijn
  • 1/2 theelepel paprikapoeder
  • verse peterselie
  • peper
  • 2 eetlepels olie

Bereiding

Snipper de ui en de knoflookjes en bak deze in de olie in een grote koekenpan tot ze glazig zijn.
Doe de komijn en de paprikapoeder erbij en roer goed door.
De paprika’s in kleine blokjes snijden en een paar minuten meebakken.
Nu de tomatenblokjes erbij en 10 minuten laten pruttelen.
In de tussentijd bak je de eieren óf pak je de feta. Én je roostert de broodjes in de broodrooster.
Voeg wat verse peterselie en peper toe en vul de borden met de tomatenstoof.
Snijd de broodjes in vieren en garneer het ei of de feta over je gerecht.
 
Geniet ervan!