Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 2 courgettes, in dunne plakjes
  • 1 aubergine, in halve plakjes
  • 2 paprika’s, grof gesneden
  • 1 rode ui, grof gesneden
  • 3 teentjes knoflook, fijn gesneden
  • 2 eetlepels olijfolie
  • verse basilicum, grof gesneden
  • 2 blikken tomatenblokjes
  • 1 zakje Parmezaanse kaas (30+)
  • peper en kruiden naar keuze
  • (zilvervliesrijst)

Bereiding

Bereiding:

Oven voorverwarmen op 200 graden.

Doe alle groenten in een ovenschaal en roer dit door elkaar met de knoflook, de olie, de basilicum en de peper. Verdeel de tomatenblokjes hier overheen.

Dit gaat 30 minuten in de oven.

Haal de ovenschaal uit de oven, verhoog de temperatuur naar 220 graden en schep alles door elkaar. Strooi de Parmezaanse kaas erover en nu weer 30 minuten in de oven.

Even laten staan voordat je op de borden schept… heerlijk met zilvervliesrijst!