Pasta met warm gerookte zalm en spinazie
Ingrediënten
Voor 4 porties:
- 1 flinke rode paprika
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 1 grote tomaat
- 1/2 rode peper
- 500 gram tomaten passata
- 65 gram zwarte olijvenplakjes
- 50 gram ansjovisfilets (uitgelekt)
- Italiaanse kruiden 4 th.lepel
- 50 gram kappertjes
- Olijfolie 3 eetlepels
- Peterselie

Bereiding
Snijd alle groenten in kleine blokjes.
Smelt de ansjovis op medium vuur.
Voeg de olijfolie toe.
Dan de groenten en rode peper meebakken tot ze lekker kleuren. Voeg de tomaat pas toe als de courgette en aubergine lekker gekleurd zijn.
Voeg dan de olijvenplakjes en kappertjes toe en bak even mee.
Voeg de tomaten passata toe en warm mee.
Garneer met verse peterselie.
Heerlijk met volkoren penne!
Eet smakelijk!