Ingrediënten

Voor 2 personen

  • 250 gram kabeljauw
  • 20 cherrytomaatjes
  • 2 mini paksoi
  • Ovenbestendig touwtje
  • Bakpapier

Voor de saus:

  • 2 eetlepels groentebouillon
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 cm verde gember
  • 1 eetlepel tomatensauce
  • 30 ml sojasaus light

Bereiding

Leg de stukjes kabeljauw (per stuk) in bakpapier, doe de groente erbij en verdeel de saus over de groente en de vis. Je kan het ook met een kwastje over de vis en groentje strijken.

Vervolgens maak je het vispakje goed dicht met een ovenbestendig touwtje, zo blijft de vis mals en niet droog.

Zet het in een voorverwarmde oven op 180 graden en laat dit 30 min lekker doorbakken.

Lekker met een aardappel maar ook volkoren rijst.

Eet smakelijk