Kip kerrie met rijst
Ingrediënten
Voor 2 personen
Super Gezond, Lekker, Slank én simpel!
- 350 gram kipfilet in kleine blokjes
- 200 gram sperzieboontjes in stukjes van 2 cm
- 3 rode paprika’s in halve maantjes
- 250 gram champignons in vieren gesneden
- 1 grote ui gesnipperd
- 3 flinke knoflooktenen gesnipperd
- 200 gram zilvervliesrijst (ongekookt)
- 3 volle eetlepels masala
- 1/2 blikje kokosmelk light
Bereiding
Fruit de uitjes en knoflook samen in een koekenpan. Bak nu de kipfilet bruin en bak kort de masala mee.
Nu alle groenten erin en een paar minuutjes roerbakken.
Doe de kokosmelk erbij en laat ongeveer 13 tot 15 minuten zachtjes pruttelen met een deksel erop. Af en toe omroeren.
Kook de rijst volgens recept op de verpakking.
Eerst de rijst op de borden, dan de kipkerrie er deels overheen/naast.
Eet smakelijk