Cursusrooster

Alle cursussen starten (bij voldoende aanmeldingen) altijd in dezelfde week, op locatie in Rotterdam én online. Dit gebeurt 5x per jaar en alle cursussen bestaan uit 8 lessen. De cursus ‘De GLS methode’ is de basis van alle cursussen. Hier krijg je je eetplannen, alle kennis en bewustwording over voeding en volop peptalk ter motivatie.

De vervolgcursussen ‘nooit meer jojoën’ en ‘verder afvallen’ volgen daarna en worden om en om per periode gegeven. De volgorde van deze cursussen is niet relevant omdat al deze kennis even belangrijk is. De laatste vervolgcursus ‘Ik blijf nog even’ is voor iedereen die nog een stok achter de deur nodig heeft en je bent hier vrij om 8 opeenvolgende lessen mee te doen in de lopende cursussen. Deze cursus kun je alleen meedoen als je alle voorgaande drie cursussen gedaan hebt. Voor de inhoud van alle lessen van deze (vervolg)cursussen, klik hier.

Zodra de cursussen gestart zijn kun je niet meer meedoen in die periode. Dit omdat je écht alle kennis en informatie nodig hebt om deze reis tot een succes te maken. Is de cursus ‘De GLS methode’ al gestart en wil je tóch nu beginnen met afvallen? Ga naar ‘bonussen/beloningen‘ voor de beste motivatie.

Cursusrooster | Gezond Lekker Slank

Is de cursus ‘De GLS methode’ al gestart en wil je tóch nu beginnen met afvallen? Ga naar ‘bonussen/beloningen‘ voor de beste motivatie.

Het rooster

Klik op de button Nieuw rooster of Huidig rooster voor meer informatie.

Nieuw rooster

Ben jij nieuw? Dan start je met de cursus Gezond Lekker Slank “de GLS methode”

Op onderstaande data kun jij weer meedoen met de cursussen. Wacht niet te lang, want VOL = VOL!
Als jij een (paar) keer in een andere groep mee wilt doen omdat dat beter uitkomt, helemaal prima! Graag zelfs! Zo mis je nooit een les.

Aan de vervolgcursussen kun je pas meedoen nadat je de cursus Gezond Lekker Slank “de GLS methode” gedaan hebt.

Duurt het nog lang voordat de cursus “de GLS methode” begint? Klik dan hier om te zien hoe jij NU al kunt starten.

Cursus Gezond Lekker Slank
“de GLS methode”

Voor alle groepen geldt:
Maximaal 16 personen.
Minimaal 8 personen.
Duur: 8 weken

Inschrijven cursus

Vervolgcursus Gezond Lekker Slank “nooit meer jojoën”

Voor alle groepen geldt:
Maximaal 14 personen
Minimaal 8 personen
Duur: 8 weken

Inschrijven cursus

Gezond Lekker Slank
“ik blijf nog even”

De laatste vervolgcursus ‘Ik blijf nog even’ is voor iedereen die nog een stok achter de deur nodig heeft en je bent hier vrij om 8 opeenvolgende lessen mee te doen in de lopende cursussen. Deze cursus kun je alleen meedoen als je alle voorgaande drie cursussen gedaan hebt.
Voor de inhoud van alle lessen van deze (vervolg)cursussen, klik hier.

Duur: 8 weken

Inschrijven cursus
GLS methode
Bekijk het rooster
Succesverhalen
Check alle bonussen

Meld je vandaag nog aan en doe mee!

Inschrijven